Mama kanuje chewbacca tokom rada | BA.burnbrightlove.com

Mama kanuje chewbacca tokom rada

Mama kanuje chewbacca tokom rada

Još jedna majka je otišao virusne kanalisanjem njene unutrašnje Wookiee - ovaj put iz bolničkog kreveta dok je u punom cvijetu rada.

Ćete vjerojatno sjećate Candace Payne'ssupremely popularne virusne videofrom u maju prošle godine. Texas mama stavila govori Chewbacca masku iz Kohl je u njen auto i nastavio da raspusti u histeričan smijeh. Njen zarazni video završio je postala najgledaniji Facebook video svih vremena, sa više od 164 miliona more. Za stvarno. A ako ga nisam video, mi se usuđuješ gledati Payne oduševljenje na nju novu igračku i ne želim da je pozovem za Dan zahvalnosti. Pokušali smo da se odupre; smo zaista. Ali Payne radost nad njom maskwas tako iskreni, nekako smo se zaljubio u nju. Da li je namjeru da ide virusne? Sumnjiva, koji ju je video sve više privlačan i smiješno.

Sada, Detroit žena osvojivši pažnju za svoje Chewbacca masku video: ovaj put, dok je ona u radu. Ona je spakovala Chewbacca masku - vjerovatno zajedno sa svojim četkice za zube i papuče - za nju putovanje u bolnicu da rodi.

Je li to samo nama, ili je sve ovo osjećaj malo previše planirali? Možda je ranije u 2016. Imali bismo oduševljeni u njoj budalaštine, ali sada vremena su se promenila, a mi smo odrasli poboljšan i ciničan.

Katie Stricker Curtis je 12 sekundi nju videofeatures u Chewbacca masku, previja od bolova, rada i stenje u Shyriiwook, Vukijem jezik. Video je već dobila blizu 100.000 pogleda, jer je to objavljeno 2. Januara, nakon što je rodila svog sina Jayden.

Mnoge majke poplavljena Stricker Curtis Facebook stranici da biste ostavljali komentare čestitke i pohvale. Nekoliko činilo željna da pozajmi stranu od nje PlayBook: "Ja dobijam Hulk masku za dan isporuke", rekao je jedan komentator. Na Twitteru, rekao je navijač @kerieffingmarsh, "Žena koja je rodila dok se nosi Chewbacca masku je vrsta žena koju sam žele da bude."

(Kako bi Ruth Bader Ginsburg? Meryl Streep? Ronda Rousey? Ne? Ideš sa ženom koja je rodila nosi Chewbacca masku. Oki-doki.)

Pogledajte, možda je to samo nama, ali mislimo Shyriiwook je prilično razlikuje od buke većina žena u radu u svakom slučaju napraviti. Pa zašto je Stricker Curtis je video toliko popularan? Da li je to ugao rođenja, Star Warstheme ili činjenica da smo svi potajno žudi malo internet slavu?

Mi smo zainteresirani da vidimo koliko joj je slavu ovog Wookiee majke uzima. U slučaju Payne, njen parking Chewbacca zabavno postigao je ne samo ljubitelja, ali TV nastupa, poklone pa čak i priliku da nastupa na pozornici Grand Ole Oprywith zemlja pjevač Dylan Scott. I opet, to je super za nju, ali mi nekako nadam se da ovo imitator Chewbacca mama ne začeti više. Možemo učiniti bez više Vukiji porođaja. Ili uzimajući pričvršćen. Ili uzimajući njihove cijevi vezane. Ili odlazak na DMV. Zapravo, željeli bismo vidjeti Wookiee na DMV.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Ova ekološka odeća je odlična za decu - i planetu Zemlju

Post Roditeljstvo

Keshia vitez pulija objavljuje fotografiju nove djevojčice (noge)

Post Roditeljstvo

9 razloga da putujete sa bebom u prvoj godini

Post Roditeljstvo

Želite da donirate pelene uragana Harvey žrtve? Evo kako

Post Roditeljstvo

Kristin Dejvis priznaje da je Donald Trump uplašena zbog svoje ćerke

Post Roditeljstvo

9 majki u realnom životu dele načine na koje slave individualnost svoje dece

Post Roditeljstvo

Porodica je iznenađena od strane prve bebe u generacijama - i bilbord najavljujući njen dolazak

Post Roditeljstvo

Blake živahna i tajna o braku Rajan Reynolds? ostati zajedno

Post Roditeljstvo

Ova deca čine nas prilično sigurnim u budućnost

Post Roditeljstvo

Pitali smo dolinu 6 pitanja, a njeni odgovori su divni

Post Roditeljstvo

Snažna imena beba za vašeg prirodnog rođenog lidera

Post Roditeljstvo

Aw! Ronaldo u nogometu kristijan Ronaldo nosi novorođene blizance