Madonna usvaja 4-godišnja sestre | BA.burnbrightlove.com

Madonna usvaja 4-godišnja sestre

Madonna usvaja 4-godišnja sestre

2017. Definitivno oblikovanje do biti godina blizanaca. Ali to može biti naš omiljeni blizanac storyso daleko. Žao nam je, Bey i Amal!

Osim ako ste bili mrtvi ili zarobljeni pod autobus ili nešto, znate da glasine su vrte za nekoliko tjedana da Madonna usvojila twin 4-godišnjak djevojke iz sirotišta u Malaviju. Ona je negirao glasine na početku, ali smo imali predosjećaj da je morao da bude priča ovdje, jer blizanci, blizanci, blizanci su u zraku. Možeš li namirisati puder za bebe? Mlijeko dah? Uđem u ritam, momci.

Ovaj tjedan, Madonna je potvrdio kako je usvajanje i imena njenog novousvojenih bliznakinje u nekoliko vrlo slatko Instagram poruka (Madge, ti tajnu Softie, ti).

Madonna je inspiracija rezolucije naše novogodišnje

Madonna objavljeno pic srce topi od sebe i svoje kćeri - neodoljiva 4-godišnji blizanci iz Mchinji, Malavi - ali u početku nije otkrila njihova imena: "Presrećan sam da su sada dio naše porodice. Duboko sam zahvalan svima onima u Malaviju koji su pomogli da ovo moguće, i molim medije vas da poštuju našu privatnost u ovom tranzicije vremena. "

Ali ponosna mama nije mogla pomoći sebi (vidi, mi smo goingto vam dati sve privatnost, Madonna, mi smo bili) i objavio više informacija o njenom prekrasnom novom kćeri, uključujući i njihova imena i njihove pozadine: "Postoje 650 Orphans kod kuće nade gdje Estere i Stelle su živjeli za 4 godine jer su bili 5 dana star... Raising Malawi je radio sa HOH za više od 10 godina od kada sam upoznala svog sina Davida tamo. Ako želite da se uključe volontiranjem ili donacije idu u RaisingMalawi.org. Svaki malo pomaže !!! "

Madonna i sin Roko s ledom?

(Mi volimo da Madonna čuva imena djevojke '- Mi smo se nadao Estere i Stelle će pucati na vrhu 2018. Devojčica imena, jer oh je ljepota.)

Madonna je već usvojila dvoje djece iz zemlje Malavi: David Banda 2006. I Mercy James u 2009. To dovodi njena porodica u pola tuceta (njena druga djeca su Lourdes i Rocco). Impresivno, Lady M. Samo prilično molimo postavljati svoje playdates sa Bey i Amal i svoju djecu na Instagram. Mi nekako ne mogu čekati.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Da li je Kim kardashian zapad samo ispustio visoko očekivano ime bebe?

Post Roditeljstvo

Prva crna Santa počinje da se pojavljuje u centru Amerike

Post Roditeljstvo

Trudna sam (namerno!), Ali bih radije govorila o abortusu koji sam imao pre 3 godine

Post Roditeljstvo

Jenna dewan tatumov ples Janet Jackson prekinuo je najslabiji crasher

Post Roditeljstvo

Jessica Simpson je sramota zbog boje svoje 5-godišnje kose

Post Roditeljstvo

Napravite brežuljkasto drvo za najbolju tajnu razmenu Santa

Post Roditeljstvo

Kako sam pronašao unutrašnji mir na jogi mat s mojim Toddlerom

Post Roditeljstvo

Emily Maynard očekuje četvoro dijete

Post Roditeljstvo

Kako preživeti zahvalnicu s izbirljivim jedom

Post Roditeljstvo

Umalo sam umrla i isporučila moje prvo dete - i onda sam ponovo zatrudnela

Post Roditeljstvo

Značaj odnosa otac-ćerka

Post Roditeljstvo

Mama zabranjuje deci iz dnevne sobe sve do zahvalnosti