Lauren conrad-ov 4 ladylike zakoni teorije trudnoće | BA.burnbrightlove.com

Lauren conrad-ov 4 ladylike zakoni teorije trudnoće

Lauren conrad-ov 4 ladylike zakoni teorije trudnoće

Lauren Conrad je dama, thankyouverymuch. Ona je također vrlo trudna dama u ovom trenutku. I ona bih da vas naučiti neke osnove o trudnoći etiketa.

Notpregnancy etiketa kao i, hej, ako si napumpao, prestanu da jedu sve sladoled u sred noći. Jer kao što svi znamo, trudnice mogu - i treba - uradi šta god hoće. To nije piknik, raste ljudsko u prostoru manji od toster. Odbij i pusti lepinja-u-rerni dama radi svoj stvar, čak i ako to znači da nema sladoleda za ostatak domaćinstva.

No, pravila Conrad su za običnog posmatrača trudnice u divljini. Conrad, koji je trenutno u svom drugom tromjesečju, ima (pristojno! Ikada tako uljudno!) Je imao do ovdje s njuškalo, mouthy, grabby plebeians postaje sve u njoj trudna roštilj. Dana 17. Januara je objavila "Ladylike Zakoni: 4 Aktivnosti Never Say na trudnicu" na svom istoimenom blogu. U savršenom svijetu, Lauren Conrad ne bi morali da se dragocjeno vrijeme od nje načina života Maven-ing da nam predavanja (one Tchotchkes neće da se ljudi decoupage). Ipak, moramo priznati da za osvježavanje znanja Conrad u šta ne treba raditi ako sumnjate da ste u prisustvu možda trudna osoba je razuman.

Koliko rano je prerano objaviti trudnoću?

Pravilo broj 1: Ne pitaj bračni par kada će imati djecu (potpuno Slažemo se s Lauren da to može biti Nema načina da saznamo ako neko koje se bave pitanjima fertiliteta, oplakuje. "Glavni okidač pitanje." nedavno pobačaj ili samo stvarno, stvarno ne želi da bude neko razlog je rob psihoterapije u zadnjih 30 godina. Drži usta zatvorena.)

Pravilo broj 2: Nikad ne pitaj kada je neko zbog osim ako ste 100 posto sigurni da se očekuje. (Ako ne znate, niste supposedto znati -.. Bilo zato što te ne vole ili zato što su potpuno ne preggers začepi usta)

Pokloni da trudnice zapravo žele

Pravilo broj 3: Suzdržite se od komentara o veličini nečije bump. (Osim ako oni prvi komentar na veličinu nekih dijela yourbody Inače:. Drži usta zatvorena.)

Pravilo broj 4: Ne dirajte stomak bez pitanja! (To može biti glavni žalbu trudnica znamo - i koji ih može kriviti otpustiti NO Touchie?..)

U suštini, ako se nađete u blizini bilo koga u reproduktivnom dobu, možda samo ne budi dijete, m'kej? Držite ruke na sebe i čekati da ti neko na 411. Ova usluga poruku javnosti je doveo do vas Lauren Conrad, njen nevjerojatan kosu i nama dati.

11 ranih znakova trudnoće ne bi trebalo da ignoriše

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Dakle, vaše dijete želi mobilni telefon: kako mladi suviše mladi?

Post Roditeljstvo

Da li je Nitrous oxide još uvek stvar i da li bi roditelji trebali biti zabrinuti?

Post Roditeljstvo

Pink je prihvatio Vanguard nagradu u Vmas-u sve što smo se nadali

Post Roditeljstvo

11 neverovatnih žena koje slavimo sa našom decom ovog meseca (i svaki dan)

Post Roditeljstvo

Emily Maynard očekuje četvoro dijete

Post Roditeljstvo

Serena Vilijams i Alexis Ohanian se bore kao šampioni u klasi beba

Post Roditeljstvo

Da li mogu učiniti bilo šta da sprečim da moj 17-godišnjak ima seks?

Post Roditeljstvo

Kirsten dunst potvrđuje trudnoću sa zapanjujući Rodarte

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako to zaustaviti

Post Roditeljstvo

Ženkov superheroj galerije Gal Gadota nije čudna žena

Post Roditeljstvo

Zašto imam velike probleme sa 13 razloga zašto

Post Roditeljstvo

Chrissy teigen se smeje sa igralištem - fobičnim mamičarima