Kraljevi otkrivaju datum dojenja bebe - i princ Georgeov omiljeni film | BA.burnbrightlove.com

Kraljevi otkrivaju datum dojenja bebe - i princ Georgeov omiljeni film

Kraljevi otkrivaju datum dojenja bebe - i princ Georgeov omiljeni film

To je zvanična! Princ William i bivši Kate Middleton su nas puste na njihovim dospijeća: Kraljevski par očekuje svoje treće dijete u travnju 2018. Godine izdali su vijesti danas preko saopštenju objavljenom na zvaničnom Twitter nalogu Kensington Palace-a.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su oduševljeni potvrditi da očekuju bebu u aprilu 2018. Godine pic.twitter.com/jOzB1TJMof

- Kensington Palace (@KensingtonRoyal) 17. Oktobar 2017

"Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea su oduševljeni potvrditi da očekuju bebu u aprilu 2018. Godine," tvitovala palate. Što znači proljeće beba! Što znači sladak kraljevski odjeću sa zeke i pilića! Nadamo se da će ova najava je ohrabrujući znak da Kate teškim oblikom jutarnje mučnine - hyperemesis gravidarum - opada. Njen vesela Frolicking sa Paddington Bearyesterday u pomoć djeci događaj je još jedan znak nade, možda. Njeno iznenađenje pojavljivanja oduševili su publiku (i nama) i bio je samo njen drugi javni nastup od kada nas je i William pusti na trudnoći vijesti u septembru.

U međuvremenu, u drugim kraljevskim novosti, princ William je juče otkrio jedan od Prince George omiljene moviesto mladi gost na istom Paddington Bear-prisustvovao prijemu u Londonu. Hint: To nije Mali princ, ali glavni lik isindeed princ. Sky News Royal dopisnik Rhiannon Mills tweetovao ovog super-slatki video princa Williama govori o svom sinu na događaju, koji se dogodio na vintage Belmond britanski Pullman trainat Paddington Station. Mills je pokazao impresioniran intervjua sposobnosti mladog gosta, titlovanje video, "Trebalo bi zaposliti ovog klinca @SkyNews. Dobio #PrinceWilliam da otkrije da #princegeorge voli da gleda The Lion King".

U video, princ William imena Disney hit The Lion Kingas jedan od George omiljenih. Mi bi dali sve da čujem kako peva uz Simba u "Ja jednostavno ne mogu da čekaju da budu kralja." Da budemo iskreni, George očito ima gomilu favorita. William je jasno prolazi kroz prilično spisak serija i filmova u glavi, govoreći: "Pokušavam zadržati [George] sa televizije je težak posao."

Kate Middleton Akcije Prince George nadimak za Kraljicu

Mi smo stvarno u nadi da će Prince George putovanje u kinghood nije tako dramatična kao Simbin (uznesenja na tron ​​uzrokovane tata ubijaju stampedu Wildebeests), a mi sigurno ne bi želi nikakve Mufasa-Scar nivou rivalstvo između George i sve buduće bratu. Ali willthere biti brat? Nadamo se da ne moramo da čekamo do aprila 2018. Saznati.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Zašto volim da podignem svoje dete u velikom gradu?

Post Roditeljstvo

Uh-oh, ćerka Tine Fey želi da bude Regina Džordž

Post Roditeljstvo

Salma hayek postavlja redak twinning pic sa kćerkom valentina

Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad govori o gubitku embriona i izboru surogatnosti

Post Roditeljstvo

Channing tatum nas je izvukao s lijepim pismom njegovoj ćerki

Post Roditeljstvo

5 vrsta ljudi koje ćete sresti kao novi roditelj

Post Roditeljstvo

Chrissy teigen & John legenda se spremaju da koriste svoj zadnji smrznut embrion

Post Roditeljstvo

Lukas forchhammer je doveo svoju bebu staroškolsko šekspirovo ime

Post Roditeljstvo

Spajler: to nije baka serene Williams u svom najnovijem oglasu

Post Roditeljstvo

Gerber najavljuje lijepog novog mladunčeta sa sniženim sindromom

Post Roditeljstvo

Najveće greške u koledžima štede roditelji

Post Roditeljstvo

Kako se baviti kada napadne Nanny Jealousy