Kirsten dunst potvrđuje trudnoću sa zapanjujući Rodarte | BA.burnbrightlove.com

Kirsten dunst potvrđuje trudnoću sa zapanjujući Rodarte

Kirsten dunst potvrđuje trudnoću sa zapanjujući Rodarte

Glasine da Fargostar Kirsten Dunst je trudna su kovitla od decembra, ali sada imamo službene (i vrlo elegantan) potvrda da je glumac očekuje svoje prvo dijete sa Costar i verenikom Jesse Plemons.

Dunst nije izdao izjavu, ali kao što kaže stara izreka, a Rodarte snimanju vrijedi tisuću riječi (tako to ide, zar ne?). Glumac je debitirao bebu neravnina u seriji fotografija za jesen / zimu pogledajte knjigu pod naslovom Žene modne kuće ko nas inspirišu. Odjevena u cvjetnim tila vezene haljinu i ružičaste cvjetne perika (OBV), Dunst cradles bebu neravnina na slici. Ovo nije Dunst je prvi put sarađuje sa Kate i Laura Mulleavy, sestre koji je osnovao Rodarte u 2005. Prošle godine, glumila je u Mulleavy je prvi film, triler WOODSHOCK.

Kirsten Dunst navodno trudna sa prvim djetetom

FW18 Portret Serija: Žene koje nas inspirišu. Cvjetni vezeni Tulle haljina kao nosili @kirstendunst. Fotografija: @autumndewilde Styling: @shirleykurata i @ashleyfurnival Scenografija: @adamandtinadesign Flowers: @josephfree Produkcija: @laikaforbennies na @ctdinc Šminka: @ uzo2018 za @narsissist kose: @claudiolazo za @wellahairusa Nails: @kimmiekyees za @mtmorgantaylor Redback svjetla koje @ hudson.spider #rodarte #kirstendunst

To može biti samo januara, ali 2018 je oblikovanje do biti vrlo uzbudljiva godina za Dunst. Ona i Plemons planiraju vezati čvor u aprilu u maloj ceremoniji u Teksasu. Prema Glamour, Dunst je vjenčanicu će biti dizajniran od strane Mulleavy sestre. (Viđamo tema ovdje.) A tu je i predstojećeg roditeljstva dodati ekstra uzbuđenje. Na pitanje o trudnoći, Dunst je rep odbio dati da ili ne, govori Los Angeles Times ", [T] je slike govore same za sebe." (Dakle, možemo uzeti to kao da, zar ne?)

Kirsten Dunst gasi Sofije Coppole Zahtjev da smrsate za film

Dunst je ranije izrazila želju na izglede za majčinstvo. "Nisam bio jedan od onih" Treba beba! ' ljudi dok mi kumče je rođen ", rekla je Marie Claire UKlast ljeta... "Ja je volim toliko da je ljubav kao... Ne možete iskusiti da ukoliko imate dijete sinoć Stavio sam je u krevet, a ona jutros probudila i rekla da joj je mama," Gdje je Kiki? '; ja samo volim da je ljubav. To je ono što želim. "

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Tinejdžer koji je umro u olupini ostavio je napomene da se pamte

Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad najavljuje ime bebe i nikada neće verovati

Post Roditeljstvo

Potpuno najsavremenije bebi opreme za slavne osobe ne možemo zaustaviti

Post Roditeljstvo

Mama povređenog mališana upozorava roditelje na trampolinsku opasnost

Post Roditeljstvo

Kako napraviti klub za decu

Post Roditeljstvo

Dnevnici trudnoće: mama čija je prva rođena iskustva možda oštetila

Post Roditeljstvo

5 stvari o kojima su naši roditelji osećali nulu krivice (i možda su bili u pravu)

Post Roditeljstvo

Amazon je naložio da vrati roditelje za kupovinu njihovih djece u aplikaciji

Post Roditeljstvo

Jedna U.K. mama govori o mastitisu

Post Roditeljstvo

Ova neverovatna majka spasila je svoju decu - i izgubila je noge

Post Roditeljstvo

Majčinsko mleko: koja je slavnost nosila bolje?

Post Roditeljstvo

3 dečije zanate za dan edukacije Valentine