Kim Kardašian zapad govori o gubitku embriona i izboru surogatnosti | BA.burnbrightlove.com

Kim Kardašian zapad govori o gubitku embriona i izboru surogatnosti

Kim Kardašian zapad govori o gubitku embriona i izboru surogatnosti

Iako korak sa Kardashiansfans havelikely je praćenje - a već dobro znate da je Kim Kardashian West i Kanye West imaju bebe broj 3 na putu preko surogat - epizoda nedjelju mega-popularnog reality TV serije bavili dublje u Kardashian Zapada emotionsabout putovanje.

U epizodi, Kardashian West razgovarao sa sestrom Kourtney Kardashian o teškoćama izbora prava osoba da nosi bebu. "Dobijanje surogat i pronalaženje nekoga da li zaista vjerovati stvarno je mnogo više za teške situacije nego što bi mi zamisliti. Morate, kao što je, pobrinite se da je njihov način života je zdrav, i oni moraju da prođu kroz psihološko testiranje, i to je možda i godinu dana prije nego što finaliziran naše trenutne situacije ", rekao je Kardashian Zapadu.

Ona je nastavila: "Ali, mislim da se sve dešava s razlogom, jer je surogat da sam stvarno volio dobio odobren i ona je tako dobra osoba. Kao, ona je tako lako razgovarati, a ona je savršen za nas, ali moramo odlučiti brzo, da li zaista krenuti sa ovim ili ćemo čekati dok ne osjećaju spremni. "

Evo zašto Kim Kardashian Zapad nije pozvao Njen surogat u Baby Shower

Naravno, moćni par Kardashian Zapadu i Zapad nisu novajlije ovdje; već su roditelji u Sjevernu, 4, i Sveti, 2, oba čest gost zvijezda na računima društvenih medija njihove mame.

Yeezy Wave Runner 700

Kardashian West također otkrio u epizodi da sestra Khloe Kardashian da implantacije embriona uzima neke ozbiljne čelične živce - i gubitak je bolno zajedničko. "Ovo je najluđa igra čekanja. To je tako frustrirajuće ", rekao je Kardashian Zapada." To je stvarno nerve lomilo jer, znate, to je samo 60 posto šanse da će uzeti. Piše da ne radi za mene. Pokušao sam ga i izgubio sam jedan od njih. "

Khloe Kardashian proširio na ono što joj je sestra rekla. "Prije nego što Kimberly zatrudnela sa Sant, imala je embrion implantiran u nju i da embrion nije uzeo. Dakle, Kim je super-nervozan i zabrinut u tom periodu čekanja. Naravno, ona želi da zna je ona ili ona nemaju još jednu bebu. "

Kim Kardashian West Mito North da idu u školu

Tokom emisije, Kardashian West konačno dijele vijest da ona i Zapad imaju devojčicu na putu njihova surogat - i da je to vrlo čudno iskustvo kada to nije vaše tijelo. "To je frustrirajuće da neće biti u mogućnosti to učiniti na svoju ruku", rekla je ona. "To je čudno dinamičan. Kao, idem na imenovanja svih doktora i trudim se biti jako prisutan, ali kada ga ne nosi sebe, to je tako dobar balans koliko ćeš biti u njihovim životima. "

Kardashian West je izrazio zabrinutost za njenu porodicu da će njihova zamjena biti trag od strane nemilosrdnog medija. "Ja sam ozbiljno tako zahvalan na tome i da je neko tako nesebičan i ljubazan da to i definitivno želim da ostane privatno. Ja ne želim da ljudi nađem surogat. Kao, ne želim joj ih maltretira. Ona ne zna kako da se takve stvari. Ovo nije njen svijet ", rekao je Kardashian Zapadu.

Mi smo iskreno malo zabrinut Kardashian Zapada surogat previše. Zadnja stvar koja jadnica potrebno je paparazzi rušenje joj vrata odmah. Ali, moramo se pitati: Ima li memoare u njenoj budućnosti?

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Kardašijanska deca su zvezde ove praznične karte

Post Roditeljstvo

Vaša vibracija privlači tvoje pleme: gde da pronađete mamu prijatelje

Post Roditeljstvo

Zašto morate držati bolesnu decu kod kuće

Post Roditeljstvo

Deda Mraz je sjajan sa kršenjem rodnih konstrukcija, trebao bi i ti

Post Roditeljstvo

9 savjeta za brigu o bolesnom detetu - od majki koji su to uradili

Post Roditeljstvo

Naš omiljeni Oskar trend? mame na crvenom tepihu

Post Roditeljstvo

Gisele Bündchen proslavlja međunarodni dan žena s ćerkom vivianom

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: behtags moje prijateljice su tako dosadne

Post Roditeljstvo

Kako imati sretan praznik kao novi usvojitelj

Post Roditeljstvo

Da li je vaš toksični saradnik povređuje vaš odnos sa decom?

Post Roditeljstvo

Ko treba čoveka da napravi bebu?

Post Roditeljstvo

Vijest: trudnice ne prave ništa