Kim Kardashian smatra surogatijom u potrazi za više dece | BA.burnbrightlove.com

Kim Kardashian smatra surogatijom u potrazi za više dece

Kim Kardashian smatra surogatijom u potrazi za više dece

U najnovijoj epizodi Keeping Up with Kardašijanovih Kim Kardashian je izrazila želju da raste njena porodica. "Ja bih samo volim ništa drugo nego da se proširi moje porodice i samo znam da imam ovaj svet kod kuće to je sigurno", rekla je ona.

Kim Kardashian optužen za "krečenje" North West

Tokom iste epizode, Kardashian dobio postupak koji bi nadamo se pokušati i pomoći joj nosi drugo dijete ako je odlučila da to učine. Ali postupak nije uspio.

"Ja sam prošao kroz toliko s jako loše isporuke koje doktori ne osjećaju kao da je to sigurno za mene da ponovo zamisliti sebe", otkriva Kardashian, dodajući: "Ja ne mogu nositi više djecu... To je najgore."

Nakon što je zloglasni Parizu pljačke, Kardashian želju da proširi svoju porodicu sa suprugom Kanye West je postao još vatrene. Ali sada da je mogućnost da se biološki djecu više nije moguće, dva su počeli gledajući druge opcije, s Kardashian naginje prema eventualno davanje surogata probati.

Kim Kardashian Akcije nikada ranije-Seen slike iz svadbu

Gestacijski troškovi surogata mogao početi na oko 40,000and $ ići kao visok kao $ 150,000depending o tome gdje idete ili koju vrstu programa koji ste izabrali. (Nije da trošak je pitanje za Kardashians.)

U 2011. Godini bilo je 35.000 surogata slučajeva u SAD-u, a procenat gestacijskog surogata porasla za 89 posto u 2014. Godini u Sjedinjenim Američkim Državama, stope uspjeha za surogat majke mlađe od 35 godina može biti kao visok kao 60 posto; kao iu svim trudnoćama, brojevi pad kada je mama je starija.

Surogata nije legalna u svim oblastima. Zemlje kao što su Francuska, Njemačka, Italija i Španjolska potpuno zabraniti svaku i sve oblike surogata, dok zemlje poput Velike Britanije, Irske i Danske omogućiti postupak sve dok je surogat majka je neplaćeni ili nadoknađen samo za određene troškove.

U Sjedinjenim Američkim Državama, komercijalne surogata - tada je surogat majka se plaća naknada - je pravno na osnovu državno-by-države. Određeni zakoni čine ga vrlo važno za ljude da rade što više istraživanja je moguće prije nego što čak i uzimajući u obzir surogata kao održiva opcija za porođaj. Ali čak i ako porodica Kardashian-West odlučio da ide tim putem, oni ne bi sama. Drugih poznatih facesthat koristili surogata ili gestacijski nosač uključuju Robert De Niro, Nicole Kidman i Keith Urban i Jimmy Fallon.

"Osjećam se kao surogata je jedina opcija za mene", kaže Kardashian, nakon objašnjavajući da su ona i Kanye West i osjetio nepopustljiv o tome da više djece i nervozna zbog svoje procedure i neizvjesnost oko nje stope uspjeha. Dok Kardashian možda biti razočarani, ona je i dalje realan, držeći joj opcije otvorene i mogućnosti široke kao moguće. "Šta god je trebalo da bude bit će."

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Gerber najavljuje lijepog novog mladunčeta sa sniženim sindromom

Post Roditeljstvo

Priprema doručka za vašu djecu: očekivanje prema stvarnosti

Post Roditeljstvo

Zašto je Pre-K najvažnija godina

Post Roditeljstvo

Nije sve potrebno da bude zabavno za našu decu

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: ko je pretvorio biblioteku u igralište?

Post Roditeljstvo

10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas

Post Roditeljstvo

Hilari duff na zajedničkom roditeljstvu nakon razvoda: to je sranje

Post Roditeljstvo

Čule su najluđe stvari koje su hranile bočice

Post Roditeljstvo

Oblačenje Ivanka: liberalna mamina dilema

Post Roditeljstvo

Pro saveti za stvaranje stvari lakše za sebe kao mama sa ADHD

Post Roditeljstvo

Ne želimo da naš sin bude mladunče poput nas

Post Roditeljstvo

Roditelji su u ludoj crti na lutku koja lutira bebe kako bi spavala