Katherine heigl ima dečaka i spremni smo da budemo srećni za nju | BA.burnbrightlove.com

Katherine heigl ima dečaka i spremni smo da budemo srećni za nju

Katherine heigl ima dečaka i spremni smo da budemo srećni za nju

Stvari dolaze gore ruže - i pelene - za Katherine Heigl ovih dana, i drago nam je da to čujem.

Heigl rodila dječaka, Joshua Bishop, u decembru 2016. Godine maleni ima dva velika sestre: Heigl i njen suprug Josh Kelley usvojen kćeri Naleigh i Adelaide u 2009. I 2012. Godine, odnosno.

Majčinstvo izgleda odgovara Heigl, koji grooves na dijeljenje Ljupke fotografije svoje porodice na Instagramand objavljivanje na nju način života blogu, Nebeski dani. (Katie, sljedeći put kada pokrenete lifestyle blog, možda da nam padne na pamet.) Ona je također glumi u novom pravnom drama, Doubt, na CBS-u da je generiranje dobro malo pozitivnih buzz. Sve ovo je nas postavlja najvažnije pitanje: Da li je vrijeme da se napusti kivan da svi već drži protiv nje?

Katherine Heigl je u osnovi izvinjava za sve dramu ona izazvala u karijeri

Jedva smo da se setim šta Heigl-gate je sve o. Totally šale! Mi smo se svega. Heigl neslavno povukla iz Emmy racebecause 2008. Nije mislila pisac Shonda Rhimes 'materijal na dovoljno Gray Anatomywas da "opravda Emmy nominaciju." Uf. (Opet: Katie Sljedeći put, POZOVITE nas prije nego što učiniti ništa.)

Nepotrebno je reći, Heigl je hladnokrvni odbacivanje njenih Emmy nominaciju nije prošlo dobro sa Rhimes ili ostatak Grey'scast. (Cue set pun Grumpy Cat suočava.)

Oh, a onda je to druga stvar. Možda se sjećate da Heigl i napravio neke manje nego laskavo primjedbe na film Vanity Fairabout Judd Apatow je Knocked Up, nazivajući je seksistički i kaže da je scenario "žene naslikao kao rovke, neveselo i napet." Mi nekako mislim da je to fer procjene, zapravo. Ali izjava zapečaćena svoju reputaciju kao težak glumac zabave krugovima, i samo tako - bum - Heigl se našla na krajnjoj izlaza sa Hollywood. Kao, ekstremno.

Heigl je rekao da se izvinila direktno Rhimes za nju Emmy komentarima i da je ona želela da je upravo držao usta shut.Understandably, svu dramu, na crnu listu i zamijenio komentari uzeo svoj danak na Heigl, koji je na kraju počeo terapiju u pokušaju da to odjebati, Tay-Tay-stilu.

"Nisam ga rukovanje dobro. Bio sam potpuno osjećaj kao najveće govno na dnu cipele ", rekao je Heigl." Stvarno sam se borio s njim i kako da ne uzimaju sve osobno, a ne da se osjećaju da postoji nešto zaista duboko nije u redu sa mnom. "

Zašto ja ne mislim Katherine Heigl duguje nikome izvinjenje

Za rekord? Mislimo da treba da postoji zastara na svakoga mrzi jer si rekla nešto glupo. Ona je rekla ono što joj je na umu, ona je rekla da joj je žao i plakala puno u terapiji. Ako to nije relatable, ne znam šta je. Zbog toga: Mi izjavljujemo ovaj Oprosti Katherine Heigl dan. Ti osloboditi, Katie. Mazel tov na prekrasnoj obitelji, BTW.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Jimmy Kimmel & channing tatum piju svoje kćerke nad Halloween Candy

Post Roditeljstvo

Istraživanja pokazuju da su deca koja vrše poslove verovatnije uspešna odrasla osoba

Post Roditeljstvo

Veštački saveti na kristalima za mame

Post Roditeljstvo

Kako da uštedite novac na maturskoj ploči i još uvek učinite da se vaše dete oseća kao milion dolara

Post Roditeljstvo

9 životnih hakova treba da znaju sve zaposlene majke

Post Roditeljstvo

Katherine heigl & Josh Kelley odlaze u Meksiko za prvi odmor kao porodica od 5 godina

Post Roditeljstvo

Intervju profesora srušio je njegova vječna djeca

Post Roditeljstvo

35 porodičnih plaža opreme predmeti suštinski za uspješno putovanje do obale

Post Roditeljstvo

Vaš vodič za davanje u toku trudnoće

Post Roditeljstvo

Sest rođena majka je sve 2018 mama: pratila ga je na Twitteru

Post Roditeljstvo

Audrey roloff opet sramota - još od najluđeg razloga

Post Roditeljstvo

Nikki Reed kaže da će ona i Ian somerhalder uzeti mesec tišine nakon bebe