Kako su George & Amal Clooney - i njihovi blizanci - osvetljavali letovanje za praznike | BA.burnbrightlove.com

Kako su George & Amal Clooney - i njihovi blizanci - osvetljavali letovanje za praznike

Kako su George & Amal Clooney - i njihovi blizanci - osvetljavali letovanje za praznike

George i Amal Clooney izvadio vrlo posebnu policu osiguranja na nedavnom transatlantski let. Prema US Weekly, par je moć osoba htio biti siguran sve putnike na dugim putovanje udobne - posebno sa svojim set od 6 mjeseci blizance na brodu. Pridobiti saputnike, glumac i režiser navodno uručio slušalica potiskivanje buke svima u avionu, osiguravajući da bi se čak i najglasniji plač biti prigušen.

Usadds da ostalim putnicima - uključujući i direktora superstar Quentin Tarantino, jer LA - bili su više nego sretni da ugrabiti besplatan set slušalica. Oni nisu bili samo bilo opcije standard-pitanje, bilo; časopis ističe da Clooney je zapravo daje nešto običaj brendirani Casamigos slušalice, tako da je novi tata velikodušnosti mayhave podstaknut kombinacijom ljubaznosti i samopromocije. Ali hej, nećemo ga kriviti za to.

George & Amal Clooneyja Twins su konačno tu, i njihova imena su savršeni

Za one koji nisu upoznati, Casamigosis Clooney je vlastiti brand tekile, koji je počeo sa biznismenom i suprug Cindy Crawford Rande Gerber. Ono što je počelo kao niša poslovanje proširila da postane pravi carstvo, a brand se udružio s drugim ogromnim imenima, kao što su Sprinkles Cupcakes, Sugarfina bombona i Umami Burger. On i Gerber prodao kompaniju za čak cool billionin lipnja 2017., tako, dok je Clooney iznosom u veliku lovu usmjeravanjem blockbuster hitova, njegova strana koncert nije bio ništa šmrkati.

George Clooney na kraju je objasnio kako je i Amal Chose blizanaca imena

Što se tiče samog leta, rekli su izvori iz Usthat bebe zapravo dobro ponašao - iako Clooneys otišao tako daleko da se osigura niko neće čuti njihove Fussing. "George je bio nervozan", objasnio je izvor. "Ali bebe nije ni napraviti peep".

Je Clooney blizanci, Ella i Aleksandar, su navodno već postala prilično velike ličnosti. Iako oni samo wee male stvari, rekao je Clooney Extrathat blizanci su sami već postavljanje jedna od druge.

"Ella je vrlo elegantan i osjetljiv i ima te velike prekrasne oči, ona izgleda kao Amal", rekao je Clooney. Što se tiče Aleksandre? "On je samo razbojnik, on je debeo mali dječak, on se smije glasnije od svih u sobi; to je najsmješnije."

Za zapisnik, George, bilo bi nam drago malo slobodnog slušalice - ali isto tako ne bi smetalo sluša taj mali razbojnik smeh na 30.000 metara.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Princ Vilijam govori o visini i padovima roditeljstva

Post Roditeljstvo

Novi mamin život Žaneta Džeksona uključuje Biti čekao na ruku i stopalo

Post Roditeljstvo

Moji najbolji prijatelji imaju bebu zajedno - gde me to ostavlja?

Post Roditeljstvo

To je kao da eksplodira vaša vagina

Post Roditeljstvo

Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe

Post Roditeljstvo

Majk pence zove svoju suprugu majkom, i moramo da razgovaramo o tome

Post Roditeljstvo

C-sekcije mogu oblikovati evoluciju čoveka

Post Roditeljstvo

Lauren conrad-ov 4 ladylike zakoni teorije trudnoće

Post Roditeljstvo

Domaće plamene stranke: Yay ili ne?

Post Roditeljstvo

Ova mama se žalila na Facebook-u - spasila joj je nerođenu bebu

Post Roditeljstvo

Mickey miš kaže deci koja su usvojena

Post Roditeljstvo

Fotografija bebe Born inside caul je zapanjujuća