Kako su 5 majke otišle u klub i preživjele - pumpe za grudi i sve | BA.burnbrightlove.com

Kako su 5 majke otišle u klub i preživjele - pumpe za grudi i sve

Kako su 5 majke otišle u klub i preživjele - pumpe za grudi i sve

U 8:00 u nedjelju nakon samo četiri sata sna, probudio sam se na bućkanje zvuk pumpe dojke. Je priključen na mog prijatelja Marissa, koji je pijuckao mamurluk iz naše prethodne noći iz umjesto doji njene 8 mjeseci kćerku. Dok smo bili u hotelu u Atlantic City, New Jersey, rekao je beba bila kod kuće, strpljivo čekajući mlijeko kako joj je majka za sigurno vratiti.

Sna, naravno, prilično rutina za većinu roditelja - ali to je skoro dobrodošlice kada je rezultat svih noći plesna zabava, a ne proveo noć radi između ležaj, kupaonicu i kolevku.

Između mene, Marissa i naša tri druge prijatelje, imali smo devet djecu (14 ako računaš našim partnerima). Bilo je potrebno pet mjeseci planiranja za nas da dalje preko noći putovanje od naših porodica dogoditi. Nadimak mi naša grupa tekst "Bad mame '17" i napunio je #TBT slike naših proćerdan mladosti - noći u Manhattanu i šire, prije svih više od 10 godina.

28 Brilliant Hacks For New Moms

"Ono što mi pokušavamo da se ubedi?" Pitao sam se. Da i dalje imamo ono što je potrebno za zabavu? Da možemo, ako se dovoljno potrudimo, ostati do prošlost 23:00? Da nismo dozvoljeno sebi da se nastane u ulogu mama i ništa više? Možda, vjerojatno, definitivno.

Nedavna studija je sproveo britanski maloprodajni lanac je pokazalo da gotovo polovina odraslih plaše noći socijalne eventsor van, radije salon u udobnosti svojih domova; Znam da stane čvrsto u ovu kategoriju. Ali isto tako vjerujem da jednom u neko vrijeme, moram da izađe iz sigurne zone, od monotoniju moja rutina, i stvoriti nove uspomene prokletstvo. U najmanju ruku, budućnost moje #TBT grupu tekstova zavisi od toga.

I tako sam otišao u Atlantic City. Bio sam uzbudjen da budem sa mojim prijateljima i uzbuđeni zbog onoga što je noć imala u rukavu - ali ja ću priznati da sam bio jednako zabrinut za moju malu one kod kuće.

U hotelu Borgata, naš favorit u gradu, nije razočarao, a naše susjedne sobe su nas osjećati kao da smo zajedno žive u velikom stanu - ili možda nenormalno fensi domu. Imamo spreman svi zajedno, baš kao u stara vremena, i krenuli na neverovatan dva sata večeru. Ali smo spasili našu energiju za glavni događaj: klub.

Znali smo da će to biti, gdje ćemo morati testirati naše hrabrosti. Da li bi bilo neugodno? Da li ćemo biti najstarije tamo? Koliko bi zapravo da ostanem? Ne bismo sve završiti u krevetu do ponoći, kao i obično? Kojima se suočavaju ove pritiskom na pitanja, dobili smo piće i bili su među prvima koji su izaći na plesnom podiju. (Izraz "ništa za izgubiti" čini primjenjivo ovdje.), Ali u roku od 10 minuta, cijeli klub su nam se pridružili su.

"Da li mi samo početi zabavu?" jedan od mojih prijatelja pitao. Odgovor je definitivno da.

Nastavili smo piće i ples dok nismo mogli osjetiti noge više. (Ne šalim se.; Prste dalje boli dok ovo pišem, tjedan dana kasnije) The Atlantic City scena donosi mješoviti publici, i iako smo bili definitivno u starijoj kategoriji, smatrali smo potpuno ugodno. Muškarci svih različitih uzrasta želio da uđe u naš ples krug, ali dali smo jedini način da se dva najlepši momci u dvorani - 25-godišnji kojeg sam rekao da "pronaći zaista divna devojka da odgovara [njegova] divna ličnost "(znam, kao mama), a 32-godišnji oženjeni koji je stalno pitao da li bi mogao da nas malo vode. Zašto da, hvala.

Tu je nova aplikacija za mame Traži mama Prijatelji

Te noći, naš kolektivni mentalni sklop je definitivno drugačiji od onog od djevojaka smo nekada bili - djevojke u našem tekstu #TBT grupa slike. Mi više ne oseća pritisak naš 20-nešto sebi stalno osjetio; nismo bili u potrazi za sreo nekoga, piti naša lica isključen ili se ponašaju kao da smo nepobedivi. Smo učinili sve što je u prošlosti. Umjesto toga, bili smo tu da imaju dobar provod - običan i jednostavan. Bilo je nešto više nije u stanju da to uradi svaki vikend (ili jedva da vikend) koji su nas zaista cijenim svaki trenutak. Te noći, zabavljali smo se kao rock zvijezda, i stvarno je bilo dobro - gotovo je potrebno - da zaborave težinu odgovornosti koju je preuzeo kada smo postali roditelji. Svi smo na kraju iznenadila koliko je kasno smo ostali van i koliko smo plesali. Skoro sve se promijenilo u našim životima, jer smo izašli u grad prije 10 godina, ali jedan (vrlo važno) stvar je ostala ista: naše prijateljstvo.

Dakle, iako ja ne mogu otpisati "donacije" Ja sam za stolom za rulet rano u nedjelju ujutro, ja sam definitivno otpisivanje tih rezultata ankete UK kao gomila smeća, međutim, naučno. Ne dozvolite da vas definiše ono što ti misliš neko tvojih godina je supposedto učiniti. Izlaska iz zone udobnosti, izgradnju odnosa i stvaranje sjećanja nije samo ono što mladosti je oko; to je ono što je život oko.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

10 najsmešnijih tweetova od roditelja ove nedelje

Post Roditeljstvo

Okruga Florida zabranjuje domaći zadatak, i roditelji gladuju

Post Roditeljstvo

Moj dom rođen je opasan kada sam imao retku komplikaciju

Post Roditeljstvo

Majka tužila transrodnu ćerku za prelazak

Post Roditeljstvo

Prvi put mama čije iskustvo u IVF-u nije bilo lako

Post Roditeljstvo

Katherine heigl & Josh Kelley odlaze u Meksiko za prvi odmor kao porodica od 5 godina

Post Roditeljstvo

Želite da vaše dete dobije najbolju bolničku negu? biti ljubazan

Post Roditeljstvo

Ruth Bader Ginsburg je naša mama-valentina

Post Roditeljstvo

Vodič gosta za krštenja i krštenja

Post Roditeljstvo

5 sigurnosne mere ljudi zaboravljaju kada putuju sa malim

Post Roditeljstvo

Obame nisu spremni da vide svoje ćerke

Post Roditeljstvo

Moje dete je opsednuto rečima