Joy-anna duggar forsyth objavljuje bubrežu - stav prema anti-abortusu - na instagramu | BA.burnbrightlove.com

Joy-anna duggar forsyth objavljuje bubrežu - stav prema anti-abortusu - na instagramu

Joy-anna duggar forsyth objavljuje bubrežu - stav prema anti-abortusu - na instagramu

Mladenci Austin Forsyth i Joy-Anna Duggar Forsyth su ove nedelje podstiču sasvim Instagram oluju. Jučer, trudna Dugar Forsyth objavljeno slideshow koji je počeo dovoljno bezazleno: s bebom-bump pic. "To je već oko veličine paprika i teži oko pola kilograma !!" ona je pisao o njoj uskoro biti beba. Adorable! Ura! Čestitam! Zar ne?

Jedva čekam da upoznam našu bebu !! Moram osjetiti udari po prvi put prije nekoliko dana !!! Soooooo amazing !!! To je već u vezi veličine paprika i teži oko pola kilograma !!! #childrenareagiftfromGod #westandforlife

30 puta je Duggars Razbešnjeni Instagram

Pa, ako kliknete kroz rekao slideshow, vidjet ćete da Dugar Forsyth je i nalijepljen na "ABORTUS KILLS djeca" protest Slika, kao i "Život ne nudi garancije, ali abortus nudi nikakve šanse" naborana-baby-noge poster. U pravu. Jer ništa govori vaše prvo dijete "Tako smo sretni zbog tvog predstojećeg dolaska" kao Instagram post to je sve ", bolje biti zahvalan vas nismo prekinuti."

Predvidivo, sve pakao izgubiti u komentarima nit. Navijači i mrzitelji podjednako je imao dovoljno da kaže o proizvoljno protiv abortusa toga. A neki od njih napravio lotof smisla.

"Volim Joy i Austin.but da li ili ne žena odluči da prekine je njezin izbor. Okolnosti se razlikuju za svaku trudnoću. Imaš pravo na svoju uvjerenja, ali ne sudim i osuditi druge na njih."

"Baš kao i Duggars nikada neće vjerovati u kontroli rađanja ili tretiranje trans zajednice s poštovanjem."

"Ja nisam za abortus ili protiv njega. Mislim da ako postanete seksualno [ly] aktivna treba [snositi] posljedice toga. Ali razumem i prihvatiti kada se to dogodilo od žena kontrole kao silovanje. Ako se to me čini grozna osoba. Onda mislim da sam jedan. "

"Sjedeći ili stojeći na javnom uglu ulice i drži natpis abortus ubija bebe čini djecu pitati puno pitanja. Pitanja obitelji možda neće biti spreman da odgovori."

"Duggars.get besplatan novac za iskočiti bebe [i], a zatim suditi ostatak svijeta."

"Abortus je ozbiljna stvar, a ne da ikada biti uzeti olako, ali! To je do svake žene da odluči. I sve djece koja su rođena treba želio, voljen i dobro zbrinuti."

Mi zapravo ne iznenađeni pristup para za bump-sharing. Na kraju krajeva, njihov Instagram fansreceived prva riječ bebe na putu preko ovog razvučen, Biblija-citirajući, protiv abortusa post 30. Avgusta.

Austin i ja smo veoma zahvalni da objavimo da smo roditelji !! Čak i prije nego što smo bili u braku molili smo da će nam Bog dati djecu i tako smo blagoslovljeni da on nam je dao ovu bebu! Isus je davalac života! Beba ima ruke, noge, prste, na rukama i nogama. Ima tuče srce i moždanih valova. Beba reaguje na dodir i već dešnjake ili lijevo rukom. Beba ima svoju jedinstvenu otisci prstiju, koje su različite od bilo koga drugog. Svi sistemi organa su na mjestu! Psalam 139: 13-16 "Jer jer si opsjednut moje uzde: si me hast obuhvaćeni u mojoj majčinoj utrobi ja ću hvaliti tebe, jer ja sam divno sazdan:.. Divno su tvoja djela, i da moja duša zna pravo dobro Moji supstanca nije sakrila od tebe, kada sam napravio u tajnosti, i radoznalo kovanog u najnižem dijelovima zemlje tvoje oči to vidim svoju supstancu, još kao Unperfect;. I tvoje knjige su pisane sve moje članova, koji su u nastavku bile fashioned, kada još uvek nije bilo ni jedan od njih. " Ovaj odlomak pokazuje da je sam Bog formirana naše fizičke karakteristike i da je to učinio sa divan plan za naše živote. Bog nas nije znao u utrobi. #babyforsyth #alreadyinlovewithmybaby #blessedbeyondmeasure #Jesusanswersprayers

Komentatori koji se ne osjećaju kao da učestvuju u raspravi na pravo žene da izabere odlučili da pitanje vremena Dugar Forsyth bebu umjesto (od predbračni seks je velika ne-ne za svakoga sa Dugar prezime). Jedan je napisao: "Ja ću vjerujem Joy nisu imali seks prije braka ako se rađa upravo 22 tjedna nakon ova poruka. A ako je tako prije i velika beba ćemo znati."

Josh i Anna Duggar Najavljen Baby broj 5

Pa, što je protiv abortusa beba bump slideshow je definitivno kao Duggar kao što možete dobiti. Zar nisi mogao samo zajedničko to slatko trbuh Slika i ostalo je na tome, JA?

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Blake živahno kaže da se oseća veoma ponosnim na svoje telo posle rođenja

Post Roditeljstvo

Da li je moja najstarija kćerka zatrpala sestru?

Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad govori o gubitku embriona i izboru surogatnosti

Post Roditeljstvo

Ponosni roditelji slave svoje LGBTQ djece i to je sjajno

Post Roditeljstvo

Lauren Conrad o mamama i zašto ona ne instagram njenog sina

Post Roditeljstvo

Vanessa Lachey deli detalje o prevremenom rođenju sina

Post Roditeljstvo

Mi smo bez djece, volimo putovanje, a naše porodice imaju problem sa tim

Post Roditeljstvo

Šta morate učiniti ako ste zajedno roditelji sa toksičnim bivšim

Post Roditeljstvo

Snažna imena beba za vašeg prirodnog rođenog lidera

Post Roditeljstvo

Victoria Beckham je u suzama kao najstariji sin Bruklina odlazi na koledž

Post Roditeljstvo

6 saveta ako sumnjate u poremećaj ishrane kod vašeg deteta

Post Roditeljstvo

Kristin Dejvis priznaje da je Donald Trump uplašena zbog svoje ćerke