Jimmy kimmel: prestani prankati svoju djecu, ti bolesni kopile | BA.burnbrightlove.com

Jimmy kimmel: prestani prankati svoju djecu, ti bolesni kopile

Jimmy kimmel: prestani prankati svoju djecu, ti bolesni kopile

Hej, Jimmy. Mi ne znamo jedni druge, ali osećam se kao da znaš. Znam tvoj tip, sigurno. Ti si momak koji je odrastao skače iz kaputa ormar i plašenje boga oca tvoje mame. Cijelu obitelj će razbiti i bilo bi: "Oh, Jimmy!" i pretvarati-šamar ste na grudima i da si kao, "Žao mi je, mama!", ali, naravno, je oprostila vam odmah. Rekla si devojka si raskida s njom i onda pukao kad ste vidjeli izraz na njenom licu. Pokušala je da pobegne od kada ste insistirali to je bila samo šala, ali na kraju si je uhvatio u medvjeda zagrljaj i održana dok sve je bilo u redu.

Ti si Šaljivdžija, Jimmy. Svi to znaju. Oni su uvek zna.

Mogu li biti iskren? Ja nisam veliki ljubitelj šala. Mislim da je april je najgore. To je rekao, svoj lažni viralni video bili su u redu, pretpostavljam. Oni nisu visine veselje, ali oni su bezopasni.

I mislim, naravno, šala ličnosti. Zašto ne? Ashton Kutcherstopped rade i neko je morao da preuzme plašt.

Ali, kada je u pitanju pranking djecu, Kimmel, ti si otišao predaleko.

Vaš godišnji Rekao sam Deca sam pojeo Njihova Halloween Candyand Dao sam Deca Užasno Božić Presentsvideo kompilacije nisu zabavne. Oni su srednje. Ti ohrabruje roditelje da budu sredstvo za svoju djecu, a onda dijele njihove reakcije dijete veličine sa svijetom. Zašto to radiš? Mislim, osim koliko ljudi čini se da ih vole iz nekog razloga.

"Djeca su kao i mi, samo manji i nezaposleni"

Gledajte, ja ga, na neki način. Djeca su slatka i nečuvan. Kažu da je Prokleta stvari, itd Oni su kao i mi, samo manji i nezaposleni. U najvećem broju slučajeva, međutim, oni su također bespomoćni. Oni zavise od svojih roditelja da bi ih obučeni, hranili i zdravo. Oni su takođe zavisi od nas ne mijenja tkaninu stvarnosti, jer postoji oko njih. Li to da dete, ona ih jebe odmah. Većina roditelji znaju djeca su osjetljivi i lako bačen za petlje, čak (ili pogotovo) kada se radi o šali.

I OK, jedna šala neće ih poslati na terapiju, ali bi trebalo da stvarno može biti putokaz ovdje? Stephen Colbert jednom explainedwhy nije pustio da mu djeca gledaju The Colbert Report ". Deca ne mogu shvatiti ironiju ili sarkazam, a ja ne želim da me vide kao neiskreni." Stephen Colbert je dobar otac, Jimmy Samo govorim.

To nije kao ciljate tinejdžera, koji svi znamo zaslužujemo emocionalna muka da ih trgnuti iz njihove samoživa fugu država. No, to su mala, mala deca, djeca koja jedva mogu razumjeti mnogo dalje realnost da Halloween i Božić ili Hanuku je svoje vrijeme. Zašto je to smiješno gledati lice gužvanja klinac je u plač? Ja iskreno pitam. Mora da nedostaje ovaj gen.

"Dobio sam bolove u stomaku"

U interesu ono malo novinarski integritet imam, napravio sam sebi gledati svaki video od vas pranking djecu na Božić. Jimmy, imam bolove u stomaku. I ja sam tvrd. Jednom I. U redu, nisam teško. Nisam mogao da se setim nijednog primjer mene bio težak iza porođaja taj jedan put, pa čak i onda sam plakala kroz cijelu stvar. Ali znate ko još nije teško? Ili ne bi trebao biti? Djecu. Djeca čija su srca si bio zauzet raskida sa svakom usrani poklon.

Deca imaju svoja očekivanja izgrađen oko praznika toliko visoko da kad je u pitanju otvaranje poklona, ​​oni već postavili da gube sranja. Sjećam se da spavam danima jer nisam mogla čekati Božić jutro roll okolo. I ako je uzbuđeno otvorio lijepo zamotan poklon samo da bih saznala da je upravo dao konzervu supu? Ja bih i dalje govoriti o tome na terapiji. A ako moji roditelji to snimio i poslao trenutak zajedno će biti emitovan na nacionalnoj televiziji, ja bih se čini da je voditelj platiti za moju terapiju.

Ne znam da li ćeš opet božićne šala ove godine, Jimmy Kimmel. Već si uradio I-pojeo-sve-vaše-candyHalloween lažne-out. Morao sam da prestati gledati da je jedan na pola. To je previše, pogotovo u ovom trenutku. Upravo smo izabran za predsjednika čovjeka koji ismijava sa invaliditetom, hvali svoje seksualne napade i maltretira sve oko sebe. Mislim da smo svi imali dovoljno nevinih i nemoćnih bića pranked. Ostavite djecu na miru, Kimmel. Ili možda vrati sva djeca ste pranked slanjem im poklone san, oni njihovi roditelji ne mogu priuštiti i želim što su mogli. To je Božić iznenađenje sve što smo mogli dobiti iza.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Moj sin i ja smo odbačeni od naše mame i me klase

Post Roditeljstvo

Audrey roloff opet sramota - još od najluđeg razloga

Post Roditeljstvo

Moje poslednje intruzivne misli me su preplašile

Post Roditeljstvo

C-sekcije mogu oblikovati evoluciju čoveka

Post Roditeljstvo

Vanessa Lachey deli detalje o prevremenom rođenju sina

Post Roditeljstvo

Nick Cannon je tata po treći put

Post Roditeljstvo

Kako izvući najviše od vaših roditeljskih konferencija

Post Roditeljstvo

Gisele Bündchen proslavlja međunarodni dan žena s ćerkom vivianom

Post Roditeljstvo

Pink daje mamacima tačno ono što zaslužuju

Post Roditeljstvo

Kako sam pronašao unutrašnji mir na jogi mat s mojim Toddlerom

Post Roditeljstvo

15 knjige za djevojčice, izabrane od strane stručnjaka

Post Roditeljstvo

Nisam shvatio da je moja mama bila bezobrazna dok nisam imao dete