Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema | BA.burnbrightlove.com

Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema

Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema

Imaš izbornik odlučio na listu trgovina prehrambenim napisano i čak mislim da ćeš imati dovoljno stolica za sve uglaviti za stolom. Ti si službeno spreman da ugosti zahvalnosti ove godine. Postoji samo jedna - ili dva ili tri - male probleme. Kako da izvede izradu obroka u godini kada imate malu djecu da se brine o istovremeno. Bez panike i ne posegnuti za izbornika dostavu pizze samo još ni. Hosting zahvalnosti dok roditeljstva je u potpunosti izvodljivo. Potrebno je samo malo planiranja i nekoliko dodatnih zaliha. Evo što vam je potrebno da prežive hosting zahvalnosti kada imate malu djecu.

30 klinci zahvalnosti zanata koji će uljepšati svoj stol odmor

1. Grickalice

Očigledno, zar ne. Znam da sada kao da kaže pokazujući na divan puretina u obliku crudités i ukusna punjena jaja na meniju "Imam ga pokriveno." Ali, saslušaj me. Osim ako si blagoslovljen sa avanturisti u hrani, većina klinci neće biti voljni da pokušaju zabavu, svečane predjela kada je njihov stomak počne tutnjali. I zadnja stvar koju želite učiniti kada su ruke pokrivene u Turskoj iznutrica je zaustaviti da napravi PB & J. Budući da je FED dijete je bolje ponašao jedan i ne želim nikakve topljenje ispred vaše in-zakoni, razmotrite mogućnost sendviča noć prije, tako da ih možete proći kada štrajk glađu. I uključiti neke poznate, klinac-friendly grickalice u miksu, kao riba u obliku krekera ili voća.

2. Plasticware i papirne tanjire

China Tvoja baka je lijepo, zbog čega je djeca trebaju ostati daleko, daleko od toga. Uzmite plastični pribor za jelo, za jednokratnu upotrebu salvete i papirne tanjire dok si se dobije zahvalnosti namirnice, tako da ne morate brinuti svaki put lakat ide leti. Ako deca dobijaju svoje posebne tablice, možete im dati sve važne posao sami postavljanja, čineći ih rastrojen za još pet minuta.

3. Rezervni lonce i tave

U jednom trenutku, deca verovatno želeti da "pomogne", koji je kod za dobiti pod nogama dok se krećete vruće stvari i otvaranje peći. Držite ih zauzet i dalje od peći puštajući ih promiješati čistu kuhinjska krpa u slobodno lonac sa varjačom. Ako oni osećaju potrebu da se spali off malo energije, neka prevrnuo lonac i prakticiraju svoju bubnjanje. Dodatni bonus? Buka će se ugušiti politički argument vaš suprug i braća imaju u susjednoj sobi.

4. Backup set oči

Da, mame imaju oči na potiljak, ali niko ne može očekivati ​​da se povuče neverovatna obrok andwatch djecu svaki drugi. Angažovati pomoć da stariji rođak koji voli da dadilja ili zabavu ujak kako bi bili sigurni da niko odluta tako da možete fokusirati na čitanje uputstva za sos izbliza. Pogledajte: kukuruzni škrob, ne kukuruzni sirup! To je bilo blizu.

12 knjiga savršen za učenje svoju djecu o zahvalnosti

5. Bojice i papir za crtanje za stolom u trpezariji

Naravno da ćete imati igara i igračaka za djecu da se igraju sa a obrok je kuhanje, ali smatraju da bi mogli trebati nešto da ih zadržati zabavljati duringThanksgiving večere. Bojice i papir ili tihu djelatnost knjigu za njih da igraju sa će vam pomoći zadržati ih da nervozan nakon što završite jesti, ali odrasli su svi vraćamo za pomocnike.

6. Flame-free središtem

Ne dozvolite da Pinterest hipnotišem te u stvaranju složene središtem stola. Treperenje svijeća može dodati topao sjaj svoj obrok, ali oni su i opasni za male ruke i tijela. Isto važi i za sve lomljive ili dovoljno mali da proguta. Držite se plastike ili tkanine, ili ići na prirodu ljubitelj temu s jestivim središtem napravljena od voća i orašastih plodova. Na taj način, ako je vaša deca posegnuti za sredinu stola, ne morate da pauzirate sredine Chew da viče na njih.

7. Rezervni odjeća

Te specijalne Dan zahvalnosti odjeće ste kupili su neodoljiva. Pobrinite se da se malo porodične fotografije sa Grands prije nego što sedneš da jedeš, ili uzeti u obzir da se pojavljuju djecu u backup set igre odjeća prije obroka, tako da ne završiš plakati nad prosutim sok na lomljenog baršun.

8. Papir ručnici, baby maramice i za uklanjanje mrlja

Govoreći o obrok nezgoda, kada klinci oko sos, tamo će sigurno biti najmanje jedna nesreća. Imajući čišćenje zalihe pri ruci čini više vjerojatno da ćete biti u mogućnosti da se ponovo iduće godine koristiti ovaj stolnjak.

9. Easy Mac

Jer bez obzira na to koliko je ukusan zahvalnosti obrok, tu je uvijek jedno dijete koje odbija da ga jesti.

30 Thanksgiving-tematske bojanje dodati malo zabave na odmor odmor svoju djecu '

10. Vaš telefon

Dan će biti zamućenja mjerenja, miješanje i kažete svom mlađu kćerku da prestane juri njenog brata oko stola u trpezariji. Ali, to je, na kraju krajeva, posebna prilika. Držite telefon na ruku ili prolaze duž za člana porodice koji je spretan sa kamerom za snimanje one kratkotrajne trenutke koje čine praznika poseban.

11. Vino

Uspješno ste skinuli praznik za porodicu i tako spriječio djecu u životu u isto vrijeme. Cheers to to!

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Da li je vaš toksični saradnik povređuje vaš odnos sa decom?

Post Roditeljstvo

Šta da radiš kad tvoje dete pogreša tvoju bivšu

Post Roditeljstvo

Nove porodične fotografije Kim Kardashian zapada su, sablasno

Post Roditeljstvo

Will smith imitira sina Jadena na instagramu, osvaja nagradu trol tatu

Post Roditeljstvo

Anna Faris otkriva svoje top 2 celeb mamice - i slažemo se

Post Roditeljstvo

Kako Kim Kardašian zapad Mito na moru idu u školu

Post Roditeljstvo

Lara Trump je sramila da je trudna

Post Roditeljstvo

Laverne cox se sjeća prvi put kada joj je mama nazvala njenu kćerku

Post Roditeljstvo

Blake živahno kaže da se oseća veoma ponosnim na svoje telo posle rođenja

Post Roditeljstvo

Ne radim ništa sa mojom decom ovog vikenda (i ti bi trebalo)

Post Roditeljstvo

Ikeina nova politika roditeljskog odmora je slatka (i švedska)

Post Roditeljstvo

37 čudnih imena poznatih bebica koje su podigle nekoliko obrva