Hej deca, prestani sa izazivanjem grijača, već | BA.burnbrightlove.com

Hej deca, prestani sa izazivanjem grijača, već

Hej deca, prestani sa izazivanjem grijača, već

Dragi Youth of America,

Čuli smo da je dosta youhave svira "gumicu izazov" u posljednje vrijeme - znate, da je nevjerojatno glupa igra u kojoj ste trljati gumicu tako teško kao ljudski possibleon svojoj koži dok recituje abecede ili neki sranje ili drugih. Cilj je isti sada kao što je bio kad smo bili klinci: da vidimo koliko dugo učesnici mogu duže raspada prva tri razine dermisa. Good clean fun!

Iskreno, ako je ovo tvoja ideja zabavno vrijeme, šta je s tobom? Da li uopšte znaš abecede? Bilo koji alfabet na sve?

Umorni smo od cijele "roditelji, evo šta treba da znate o gumicu izazov" ugla.

Djeco, evo šta treba da znate o gumica izazov:

Ovo gumicom ludilo nije ništa novo. Kad smo bili klinci, mogli smo samo gledati gumicu izazov da smo imali dobre vidikovac: sto na idiota koji bi uradio za pažnju sljedeći; autobus sjedište ispred blizanaca mauling jedni druge gumice dok su oboje vikao.

Hej, tinejdžeri, koledža san gleda li biti idiot na društvenim mrežama

Ali društveni mediji sada znači mnoštvo vi klinci i tinejdžeri snimao sebe sjeckanje kožu gumice i zavijaju u bol.

Sada, stranac sa druge planete mogao pretpostaviti da je to ponašanje (i naknadno video dokumentacija) imati učinak upozorenje na drugim mladim ljudima, držeći ih od pokušaja ovog samo-mučenje. Iznenađenje, vanzemaljske rase! Djeca gledaju ove snimke i inspirisani učiniti za sebe! Da smo mi ljudi najpametniji. (Daj šaku među svim čovječnosti)

Deco, u žargonu nadamo se da ćete shvatiti: Možeš li da ne? Molim. Gumice su puni bakterija. Trljanje bakterija-laden stvar po tebi dok ne razbiti rezultate kože infekcije - uključujući i otporne na antibiotike stafilokokom ili streptokokom koji vam mogu sletjeti u bolnici. I ne gledaju blagonaklono na sojeve otporne na antibiotike stafilokoka i upalu u bolnici, tako da ne očekuje nikakve popsicles ili dobar TV, ti moroni. Oh, a tu je i toksični šok sindrom. Pogledajte taj jedan.

Niko ne želi da bude oko nekoga ko se curi gnoj. To je samo hladno, tvrdi činjenica života. Nikada nećete dobiti bilo kakvu akciju ako ste pokriveni u duplim, zaraženim welts.

Mnoge škole izdaju upozorenja roditeljima i nastavnicima da se u potrazi za taj "trend". Gumica rane su trend. Ovo ne sluti na dobro za putanju ljudske evolucije. Ako preživi, ​​djecu i prolaze pored ovih Eraser-izazov-yay-strava gena ste slabi ljudske rase i zaslužuju da budu osnovane za život u spoj gumicu-free.

Na sreću (pretpostavljamo), gumicu rane su prilično lako uočiti - s obzirom vi momci kidanje značajne oblasti mesa širom otvorene i ostavljajući za sobom ružičasti gumenim posute, inficirane rane koje izgledaju kao zombi zalogaja. Dakle, ako vas uhvatiti sa zombi ugriza koji miriše na test Algebra, vjeruj nam: Znamo šta se dešava.

Volimo Kansas City roditelja koji je rekao WDAF-TV, "Mislio sam da je to najgluplja stvar koju sam ikad čuo u životu." Da, to je prilično fer zbir, mislimo.

Upozorenje znakove depresije u tinejdžera

Dr. Wendy Sue Swanson je Seattle pedijatar koji piše Seattle Mama Docblog. Rekla je danas: "Ovi su klinci Ponašaš se kao klinci. Čini se kao da je ovo razmetanje u to, tu je i ovo lak pristup. Kada mislite o društvenoj dinamici djece pokušava da pripadaju, pokušavajući da privuče pažnju i pokazati snagu, to zar to nije iznenađujuće. "

Djeco, postoje i drugi načini da se pažnja. Zašto ne probati nap izazov? Koji u svojim vršnjacima da drema najduži poslije škole? Podesili telefon kamere i grupa odspavao svoj put do interneta slavu bez opasnosti od bakterija ili hospitalizacija jede meso.

Spavao nije tvoja stvar? Nema problema. Kako bi bilo staromodni ko-može-čitati-the-najviše-zabranjeno-knjige izazov? Zamijene najozloglašenijih knjiga svih vremena sa svojim drugarima. Pročitajte ih sve! Trgovinu ih sa svojim prijateljima! Impresionirati svoje roditelje, impresionirati svojim nastavnicima i impresionirati svojim koledža iz snova! Knjige su bolji od gumice. Niko u istoriji svemira ikada radije gumicu za knjigu, a knjige mogu vam dati samo rezove papir.

Kako bi bilo feed-sendviče-to-the-beskućnici izazov? Iznenađenje-your-roditelji-sa-masivnim-grli-za-ne-razloga izazov? Piće-osam-full-čaše-of-vode dnevno izazov?

Ozbiljno, samo naći još jedan izazov već, zar ne?

S poštovanjem,

Odrasli Who Love You Uprkos Tvoja glupost

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Pitali smo dolinu 6 pitanja, a njeni odgovori su divni

Post Roditeljstvo

Ova mešana fudbalska porodica su svi ciljevi

Post Roditeljstvo

Zašto bi trebalo da razgovarate sa svojim predškolcem o seksu

Post Roditeljstvo

Da li škole trebaju da djeca nauče kurzivu?

Post Roditeljstvo

Kristen bell i Dax shepard i dalje su čuveni roditelji i ljudska bića

Post Roditeljstvo

Otkrivamo još skrivenih poruka u novim fotografijama Beyoncéa

Post Roditeljstvo

Hoće li zahvaliti kada imate malu decu? Nema problema

Post Roditeljstvo

Mojim prijateljima koji ne vole bebe: Bio sam jednom

Post Roditeljstvo

Mame reaguju na nove emajde za dojenje

Post Roditeljstvo

Ovogodišnje najlepše kostime za haljine za bebe

Post Roditeljstvo

Kako dva ateista slave božić s djecom

Post Roditeljstvo

Zastrašujuće sitne krpice: da li ćete ih prepoznati ovog leta?