Fotograf iz porodice čuva neverovatne fotografije bebe u kolima | BA.burnbrightlove.com

Fotograf iz porodice čuva neverovatne fotografije bebe u kolima

Fotograf iz porodice čuva neverovatne fotografije bebe u kolima

Ne znam za vas, ali mi izgledaju naglasio ako imamo drive-thru kako je to posebno komplikovano. Dakle, nismo baš sigurni kako je rođenje fotograf je bio u stanju da snimi takav smiren i smiješno fotogeničan snimke mamu i tatu u auto isporuke ispred sjedišta svoje novorođenče.

Takođe? Mi stvarno se nadam da momci su otišli na opcioni Dupont premaz na auto presvlake.

Stephanie Knowles, rođenje fotograf iz Jacksonville, Florida, nedavno je imao prilično dan baner na poslu.

Tiny Parker Strunk je rođen na isti dan kao Amalia Millepied (Natalie Portman mala djevojčica), ali srećom po nas, njegova priča nije ogrezao u istom krut brew privatnosti, tako da i ostatak svijeta potpuno se da uživa u svojoj automobil rođenja fotografije.

Amazing rođenja fotografije nas podsjeća da su tako uradili da bebe

Parker (ekstremnih sportova bhakta u izradi) nije imao ništa od toga cijela stvar čekanja-to-get-to-the-bolnici. To je za dosadne balvan bebe. Dakle, on je odlučio da pokuša da dobije nesputan pogled s prednje strane sjedala (bez sumnje znajući njegovu neposrednu budućnost ga je zaglavljen u dullsville autosjedalice zadnje strane za neko vrijeme).

"Sve se dogodilo tako brzo", Parker je mama, Lauren Strunk, rekao Us Weekly. Nakon što je otišao u rad kod kuće, Lauren je poslala poruku rođenja fotograf, Stephanie - koji vrlo mudro odlučili da upoznam sa porodicom kod kuće i trag ih u bolnicu za svaki slučaj.

Da je "za svaki slučaj" razmišljanja postigao porodice neke izvanredne snimke. Kako je par zumira do bolnice, Lauren shvatio Parker je već bio na putu van - i pokušavaju da rade mjenjačem. Njen suprug, Noah, udario automobil u park, dok je fotograf Stephanie pričvršćene od nje auto je upravo na vrijeme da uhvatim Noah rade neke ozbiljne hvatanje svoje.

Unajmio sam rođenje fotograf i to je bio vrijedan svaki cent

"Parker je rođen tako brzo da je njegov otac morao da ga doslovno uhvatiti nakon ramenima pojavila", rekao je na Facebooku rođenje fotograf prvi put. "Ono što je toliko moćan da mi je njegova majka, od instinkta, zgrabio [Parker] za ruku nakon što ga je isporučen. Ona se ne sjeća ni to da radim. "

Ona je vjerovatno i ne sjeća izgleda kao Botticelli slika. Ono što daje?

Stephanie zarobljeni rođenja, verniks i sve to, ali i uhvatio lep snimak Parker leži zadovoljno na grudima njegove mame.

"Beba je bila tako miran polaganje pored majke, tako da sadržaj", Knowles je pisao. "U divljinu svega što se dogodilo je to bio takav miran trenutak u autu, tako mirno." Da! Ozbiljno! Šta magične vitamine izazvati takav časopis-spreman rođenja supermoći? Pogledali smo kao pola-utopljenika štakora razmazana u krvi odmah nakon porođaja. Malo smo ljubomorni na ove besmisleno atraktivan i duboko utemeljena nekoliko Nećemo lagati Naša deca se utopio slika rat;.. Parker dobiva Guggenheim izložba fotografija nije fer..

Noah Parker van Rhyn Strunk je sada dom, hlađenje sa starijim bratom, Harrison, i pouting zato što nije dozvoljeno da se dozvola svog vozača za najmanje 15 godina.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Princ Vilijam je najslabiji pri kršenju bezbednosti u školi Džordža

Post Roditeljstvo

Škola je uhvaćena za novu bez dodirivanja politike

Post Roditeljstvo

Deda Mraz je sjajan sa kršenjem rodnih konstrukcija, trebao bi i ti

Post Roditeljstvo

Saveti za djecu za radne roditelje

Post Roditeljstvo

4 zahvalne zanati koje su tako jednostavne

Post Roditeljstvo

Šta da odbiješ od svojih poreza kada si trudna

Post Roditeljstvo

Dječije knjige za roditelje koji žele svoju djecu da razumeju poliamore

Post Roditeljstvo

Prvi put mama čije iskustvo u IVF-u nije bilo lako

Post Roditeljstvo

Gledajući Alzheimer kroz oči moje dece

Post Roditeljstvo

Bipov Carly Waddell otkriva ultrazvučnu sliku neoperativnog fetusa

Post Roditeljstvo

Lukas forchhammer je doveo svoju bebu staroškolsko šekspirovo ime

Post Roditeljstvo

Christie Brinkley iznenađuje kćerke mornara sa velikim vestima o modeliranju