Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe | BA.burnbrightlove.com

Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe

Evo zašto joj Kim nije pozvao surogat na tuš kabinu za bebe

Prošlog vikenda, Kim Kardashian West proslavili dolazak bebe broj 3 sa Cherry Blossom ispunjene fete dostojan svoje Instagram stranici. Uobičajeni Kardashian-Jenner osumnjičenih prisustvovao, zajedno s Chrissy Teigen i Jen Atkin. Međutim, bio je jedan primjetan izostanak: žena nosi Kardashian Zapadu i mužić Kanye West djevojčicu. Na epizoda The Real u četvrtak, Kardashian West otvorio o tome zašto ona nije pozvao nju surogat.

"Ja, um, ja nisam [pozvati surogat]", rekao Kardashian zapadu na putu Realon četvrtak kao što je navedeno bye News, dodajući da ona joj je uvesti u ostatak njene porodice ranije tog dana.

"Znaš, upravo sam i mislio. Ne znam. To je, kao, čudno odluku morati napraviti", objasnila je ona. "Naravno, ja bih želio da ona bude tamo i biti dio toga, ali ja nisam stvarno otišao tako daleko u objašnjavanju da moja djeca još. Tako da moram da shvatim da se prvo prije nego što vidim i onda ako slavimo, znate, ona, samo želim da proslave bebu. Mislim da sam prvi koji će to objasniti moja djeca i shvatim kako ću to objasniti na njih. "

Kim Kardashian West mrzio nakon porođaja

U septembru Kardashian West potvrdio je i Zapad su očekivali treće dijete preko surogat. Već mesecima, navijača i paparazzi su se pitali o identitetu misteriozna žena. Iako je odluka da se ne pozove surogat majka tuš beba može izgledati upitna nekim, odnos između surogatima i namijenjen roditeljima je jedinstven kao i bilo kakav odnos između dvoje ljudi.

Neki surogate radije ne znaju roditelji djeteta koje nosite. Tokom svog intervjua, korak sa Kardashiansstar objasnila da je njen surogat u početku nije imala pojma je nosila dijete para. Međutim, to u konačnici promijenilo.

Suza-jerking Trudnoća najavama iz IVF roditelja-to-Be

"Mogao bi to potpuno anonimno", rekao je Kardashian Zapadu. "Mogao bi da taj put i samo sam osjetio da želim ko god nosi moje dijete, kao što je, šta ako oni nisu bili ljubitelj mene ili mog muža i šta ako oni ne žele da se nosi našu bebu? Htjela sam da da im taj izbor i biti, kao što su, ponosni i na istoj strani. Sam htio vezu s njom. "

S obzirom na 24-7 mediji upletenih u porodici Kardashian-Jenner, možda se odluče da je low-profile surogat je najbolje za sve uključene strane?

Check out punu intervju ispod.

Tagged u

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Riki Martin govori svojim blizancima zašto imaju 2 tata

Post Roditeljstvo

Chrissy teigen je objavio video o luni koji peva originalnu pesmu i umiremo

Post Roditeljstvo

Mogu li da nastavim svoje snove dok podižu malu decu?

Post Roditeljstvo

Ništa vam ne govori o bebi

Post Roditeljstvo

Hloé kardashian-ova topless maternity shoot stvarno nas čini da želimo ove farmerke

Post Roditeljstvo

Kada je vrijeme da unajmite mentora?

Post Roditeljstvo

Jay-z otkriva pravi razlog zbog imena gospodina i rumija

Post Roditeljstvo

Kim kardašian zapad je isečio svoje haljine za sjever

Post Roditeljstvo

Poreski plan Donalda Trumpa će povrediti samo jednu mamu kao što sam ja

Post Roditeljstvo

Beba Kylie Jennera sreće prabaku, i to je još najbolji snimak oluje

Post Roditeljstvo

Restorani izazivaju kontroverzu zabranom deci

Post Roditeljstvo

5 istinitih priča o sestrama koje su bile trudne istovremeno