Dobri popusti: dolazite u restoran u blizini, možda | BA.burnbrightlove.com

Dobri popusti: dolazite u restoran u blizini, možda

Dobri popusti: dolazite u restoran u blizini, možda

By Kelcey Kintner

Jedan restoran je smislio način da se rukovati mangup, out-of-control djecu: nudimo popust njihove roditelje da zadrže djecu miran.

Antonio Ferrari, vlasnik wine bar u Italiji, imao je dosta djece okolo svoj restoran smetaju servera i kao smetnja za ostale kupce.

Onda jednog dana, primetio je posebno dobro ponašao Obiteljski restoran sa petoro dece. Dao je stranka 5 posto učtivo djeca discountand je od tada radi. I po svemu sudeći, to radi kako bi stvari više pod kontrolom tokom svog zauzet vikend ručak sati.

Dakle, ja često večeru sa petoro dece. Voljela bih popust. Ali to nikada neće dogoditi za mene.

Najluđe Moments roditeljstva a Preschooler

Žao mi je što ti ovo (i molim vas, nemojte čitati ako jedeš) ali moj 3-godišnji sin ima, u dva navrata, dok Vecere, bačen gore. Ne zato što je imao stomak bug ili nešto - jer je dobio toliko lud skakao gore-dole i bio ometanje toliko hrane u ustima.

On je također vrlo društvene u restoranima. Dakle, čak i kad sam ga stavio u visokom stolici, on bi stalno popeti kako bi mogao da se druže sa drugim pokroviteljima. Koje druge patrona možda se pitate? Svi ostali pokrovitelji. Da. To je bio on, da ste to penjanje na štandove da se ljudima. Samo da se javim. Majko mila.

Ja već mogu čuti talijanski vlasnik vinskom baru Antonio Ferrari viče: "Ne popust za one Amerikance!" Međutim, vi kažete da je u talijanskom jeziku. I ne bih ga kriviti.

Slažem se da je to do roditelja kako bi svoju djecu pod kontrolom. Ako vaša beba vrišti, da ih iz restorana. Ako vaše dijete samo prolivena voda svuda, počistiti nered. Ako imate neobično živahan, socijalne dijete, možda se drži glasan sportskim barovima, gdje niko ne mnogo ionako nije briga.

Mislim da je to dobra ideja u teoriji da bi roditelji malo finansijski podsticaj za budno motriti na svoju djecu - iako se ne osjećam pomalo osuđujem. Možda je to samo ja: osoba držite jedno dijete, dok su ostala četiri su okolo.

Uzimajući djecu u fancy restoranima se samo pitam za nevolje

I ja odbijam da izvući pametnih telefona da se stvori tihi zombi-djeca. Moja djeca moraju da pokušaju da budu strpljivi, razgovore i doodle na njihove papirne salvete do hrane ili ček stigne. Ovo znači da s vremena na vrijeme, dijete ili dva možda dobio malo bučan.

Ja vjerojatno nikad neće dobiti popust za miran, poslušan djecu. U stvari, ja platiti malo više. I ostavili veliku napojnicu.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Ženkov superheroj galerije Gal Gadota nije čudna žena

Post Roditeljstvo

Candice swanepoel preuzima policiju dojenja

Post Roditeljstvo

Dakle, vaše dijete želi mobilni telefon: kako mladi suviše mladi?

Post Roditeljstvo

U nama je olimpijski tim imao samo jednu mamu i ona je samo osvojila zlato

Post Roditeljstvo

Kako je to biti trudno kada već imaš decu

Post Roditeljstvo

Veštački saveti na kristalima za mame

Post Roditeljstvo

Ovaj doktor je isporučio bebu, a zatim je odmah rodio sopstvenu

Post Roditeljstvo

Kim Kardashian zapad slučajno potvrdjuje pol brata 3

Post Roditeljstvo

Teksaški školski zakon stavlja LGBT studente na rizik

Post Roditeljstvo

Trudna je 2018? evo šta trebate znati

Post Roditeljstvo

Aw! Ronaldo u nogometu kristijan Ronaldo nosi novorođene blizance

Post Roditeljstvo

Nikki trska prstena u novoj godini sa povratnim nude trudnoću pic