Ažuriranje: Kim Kardashian zapadno konačno potvrđuje trudnoću surrogata | BA.burnbrightlove.com

Ažuriranje: Kim Kardashian zapadno konačno potvrđuje trudnoću surrogata

Ažuriranje: Kim Kardashian zapadno konačno potvrđuje trudnoću surrogata

Updated 29 Sep 2017, 10:20 ET: To se desilo. Trenutak koji smo čekali: Mi više ne moraju da se odnosi na "šuška" Kardashian Zapada "baby" i sve njene misteriozne "izvora" koji dijele informacije o surogat, seks, vrtić, bez obzira jer Kardashian Zapad je konačno potvrdila i sama vijest.

U korak sa Kardashians 'posljednji produženi supertease (jer je to stvar) za Sezona 14, Kardashian West prosula dugo očekivani pasulj sestra Khloe Kardashian: "Mi smo bebu!"

Njena sestra je vjerovatno nije thatsurprised vide kako je očigledno pretpostavlja, "trudna Osoba je ??" svaki put Kardashian West kaže: "Znaš šta?" o bilo čemu. Pa, Khloe, tvoj pogađanja dani su odbrojani. I ja za jedan Radujem se izvještavanje o citati iz stvarnog roditelja-to-biti, a ne eteričnog Izvor brigade.

Originalna priča:

Kim Kardashian West i Kanye West su razmišljaju o proširenju porodice, ali zdravstvene probleme Kim su napravili da je nesigurna perspektiva. Međutim - a to tek treba da se potvrđuje i par - izvor govori Peoplethat Kardashian i Zapada već je unajmio surrogateto nose svoje treće dijete za njih.

Tokom svog prošle trudnoće, Kardashian pretrpio placenta accreta, opasno stanje u kojem posteljice pridržava i raste u zid maternice, sprečavajući ga da se u nizu nakon rođenja.

Kim Kardashian mrzio nakon porođaja

"Moj doktor je morao da se drži celu svoju ruku u mene i odvojiti posteljicu rukom, struganje se podalje od moje materice sa noktima. Kako odvratno i bolno !!!" Kardashian napisala je na svom načinu života blogu. "Moja mama je plakala;.! Ona nikada ranije nije vidio nešto ovako Moja isporuke bio je prilično lako, ali onda ide kroz to - to je bilo najbolnije iskustvo u mom životu dali su mi drugi epiduralna, ali smo bili u trci sa vremenom, pa sam morao da se nosi. "

Kardashian i Zapad imaju dvoje dece, Sjever, 4, i Sveti, 18 mjeseci. Ali otkad bio žrtva pljačke u Parizu za vrijeme fashion week, Kardashian izjavila je da je osjećaj novi hitnost da imaju treće dijete.

Kanye West udari iz parka za majčin dan za Kim

"Došao sam do zaključka u mojoj glavi da ne mogu nositi još jedan. Dakle, sada želim istražiti surogata", rekao je Kardashian na svom reality show, Keeping Up with Kardašijanovih.

Nema manjka voljnih volontera, čini se. Chrissy Teigen i Kardashian sestra Khloe Kardashian su dva high-profile ličnosti koji su već ponudio da nose najnovije naslednik Kardashian-West carstvo.

"Ja ne mogu nositi više djecu... To je najgore", rekla je da joj je najbolji prijatelj Jonathan Cheban na njenu emisiju. "To neće biti sretan zbog mene. Imao sam punu slom... Odustajem."

Kim Kardashian West oslobađa slatko prvi Slika Svetog West

Kardashian West također proveo vrijeme s mamom ko je unajmila surogat, kao i rađanje prirodno, da biste saznali više o procesu i da ublaži njen strah da bi ona mogla ne voli bebu preko surogat isto.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Dječije knjige koje podučavaju raznolikost su važnije nego ikad

Post Roditeljstvo

Ova ekološka odeća je odlična za decu - i planetu Zemlju

Post Roditeljstvo

Kirsten dunst potvrđuje trudnoću sa zapanjujući Rodarte

Post Roditeljstvo

Psa: ženama nije potreban razlog da nemaju djecu

Post Roditeljstvo

Čule su najluđe stvari koje su hranile bočice

Post Roditeljstvo

Kako da zaštitim svoju ćerku od poremećaja ishrane?

Post Roditeljstvo

Lauren conrad-ov 4 ladylike zakoni teorije trudnoće

Post Roditeljstvo

Jay-z otkriva pravi razlog zbog imena gospodina i rumija

Post Roditeljstvo

Blake živahna i tajna o braku Rajan Reynolds? ostati zajedno

Post Roditeljstvo

Majčinsko mleko: koja je slavnost nosila bolje?

Post Roditeljstvo

7 načina na koje je vaša druga trudnoća drugačija od vašeg prvog

Post Roditeljstvo

5 stvari o kojima su naši roditelji osećali nulu krivice (i možda su bili u pravu)