Anna Faris otkriva svoje top 2 celeb mamice - i slažemo se | BA.burnbrightlove.com

Anna Faris otkriva svoje top 2 celeb mamice - i slažemo se

Anna Faris otkriva svoje top 2 celeb mamice - i slažemo se

Možemo li samo promijeniti #MCM znači #MomCrushMonday? Sve u korist? Na kraju krajeva, majčinstvo nije solo sport. Definitivno zahtijeva pleme - za ime inspiraciju je andsanity a. I Momstar Anna Faris kaže da je utvrdio da pleme u kolege mame Kristen Bell i Reese Witherspoon.

Kristen Bell Gets Zašto Chris Pratt & Anna Faris Split

"Volim kako se kombinuju humor s podizanjem djecu, ali i kako su pribor majčinstvo i posao bez pretenciozne", rekao je Faris Us Weekly. "Prvih nekoliko godina, bio sam kao, 'O, moj Bože. Svi ostali ne zna tačno šta da radim, a ja ne. "

Faris je rekla da je zahvalna za Witherspoon i Bell keep-it-pravi roditeljstva stil i njihova spremnost da bude iskren o svojim greškama. Faris priznaje da je i dalje razmišljanje stvari. "Pitam svaka stvar, kao, 'Oh, ne bi trebalo da su se promijenile traka," ili "Zašto nemam za dezinfekciju ruku?" 'I trebalo primijeniti više zaštita od sunca' ", rekla je magazinu. "Postoji samo toliko pritiska za roditelje i teško je pustiti sebe izvukao i biti," Znaš šta? On je sretan. Uredu je."

Faris i bivši muž (* jecaj *) Chris Pratt udio sin Jack, koji je sada 5. Fanovi su opustošile vijest o razvodu, ali po svemu sudeći, Faris i Pratt ostanemo prijatelji i posvećeni smo zajedno roditeljstvo njihovog sina u miru. Faris je rekao Extrarecently da su ona i Pratt vjerujem ko-roditeljstva je "izuzetno važno."

. "Mi smo veliki i ima toliko prijateljstva i ljubavi, a okružuju smo Jack s ljubavlju, i smiješno, ljubazni, sretni ljudi, i kao rezultat toga, on je stvarno sretan", kaže ona zvuči kao Faris - koji je i sama nedavno bačen u njen podcast, Unqualified- radi odlično i ne treba sve da je pomoć iz Bell i Witherspoon na svim Ipak, drago nam je što ona ima sistem podrške u mjesto za one mame dana, kada je kao da nema dovoljno pizzu -. Ili Merlot - u svijetu.

Anna Faris i New Beau već Vacationing Zajedno

Faris rijetko posts lični Slika njenog sina na Instagram - u stvari, posljednji put je radila je bilo u septembru 2015. Godine u ovom divan snimak on-the-way-to-the-aerodrom.

Na putu do Airport- stvari izgleda kao da bi mogao biti glađe nego što jesu

Ona priznaje da su stvari lakše sada kada je Jack 5. Rekla nam je: "Ja samo da takav udarac od njega. On radi čudne stvari. Neki dan smo bili u restoranu i pojeo pet lopti putera samo od sebe. Moji prijatelji su bili malo užasnut. Ali to je bio samo jedan od onih smiješno stvari u kojima sam razmišljao, to je moj sin! On je histeričan! "

Pa, sa smiješno mama kao Faris, nije ni čudo Jack je već pojačava humor. Anna, ti bi da naši #MomCrushMonday popis svakog dana.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: behtags moje prijateljice su tako dosadne

Post Roditeljstvo

Ova majka i sin sa rukotvornim znakom diplomiranja su najslađi

Post Roditeljstvo

Može li djed i djedići zapravo učiniti više štete nego dobra?

Post Roditeljstvo

Mama iz Beyoncé-a izlazi na novorođenčadove vrlo različite ličnosti

Post Roditeljstvo

Restorani izazivaju kontroverzu zabranom deci

Post Roditeljstvo

Kako je moj sin izlečio moj strah od povraćanja

Post Roditeljstvo

9 savjeta za brigu o bolesnom detetu - od majki koji su to uradili

Post Roditeljstvo

Model tess holliday kaže da su telesne tečnosti najgora stvar o majčinstvu

Post Roditeljstvo

Kada uzeti svoje dete kod doktora protiv teške kože kod kuće

Post Roditeljstvo

Da li je LGBTQ ili saveznik, najnovija Barbie je strava

Post Roditeljstvo

Ikeina nova politika roditeljskog odmora je slatka (i švedska)

Post Roditeljstvo

Mama deli priču o slučajnom zaglušivanju svog novorođenčeta