9 pitanja nikad ne postavljaju novu mamu | BA.burnbrightlove.com

9 pitanja nikad ne postavljaju novu mamu

9 pitanja nikad ne postavljaju novu mamu

Generalno, ja bih izbjeći tražeći novi mama bilo kakvih pitanja bilo. Ona će vjerojatno biti prilično umorna i treba da se sačuva što više BrainPower moguće u narednih nekoliko mjeseci. Uzmite njen um off krvarenje bradavice i projektila bljuvotine i 03:00 pozivi za buđenje sa smiješno priča ili osoba ogovaranja. I šta god da radiš, nikad je pitati bilo koje od ovih pitanja.

1. Kada ti je termin?

Da li ste znali da traje oko 40 nedelja za bebu bump da ostvari svoj ready-to-pop države? Pa, to može trajati pakleno mnogo duže od 40 tjedna za to da se u potpunosti ponovo nestati. Ako niste 100 posto siguran je žena trudna, ne pitaj kad je zbog. (Oh, i mala osoba vezan za nju je nekako veliki znak da joj zbog datum je došao i prošao.)

2. Da li ste imali prirodan porođaj?

IMO, prirodni porođaj je kakav god rođenja žena završava ima. Možda sam u manjini ovdje. Preovlađuje mišljenje da je "prirodno" porođaj je nehirur vrste, odnosno, guranje vaše dijete iz tvoje vagine (iz iskustva, možda najviše neprirodno stvar koju sam ikada učinio). Drugi kažu da "prirodno" i zamislite porođaja kod kuće sa svijeće i podvodni kita zvukove igraju na petlji na Spotify. Ne etiketiraju rođenje mama prije nego što vam je poznato kako je bilo.

3. Hoće li još jedan?

Kada niste spavali, prati ili brušeni kosu za milion godina, imaju grudi koje vas trgne u agoniji kad god vaša beba dođe blizu njih i ne mogu zamisliti bilo koji dio tijela ili medicinski uređaj dolazi ni blizu vagine ikad, šanse imaju još jednu bebu nije nešto što želite razgovarati.

Da li High-Tech Baby Monitori učiniti više štete nego koristi?

4. Kako se dojenje ide?

Prije svega, nikada ne pretpostaviti mama doji. To nije jedini način da mlijeko u bebu. Ako znate da je dojenje, molimo vas da razgovaram s njom o nečemu drugom. Odvedite je skrenuti misli bol novorođene desni brušenje protiv nje bradavice. Oni su iznenađujuće oštar, ljudi.

5. Da li seks još?

Kada ste zadnji put imali seks? Je li bilo dobro? Koliko pozicije Kama Sutradid ti preko? Ako se ne osjećate ugodno odgovora na ta pitanja, ne bi trebalo da pitate o seksualnom životu nikog drugog. Također, pogledajte br 3 gore.

6. Da li je muško ili žensko?

To je sasvim u redu da ne bude siguran u novorođenčeta seks. Moj sin je tako lepo da kad sam gurnuo glavu kroz poslovne kraju, i moja mama i babica vrištao: "Mislim da je to djevojka!" Blago headfuck, ali je nevjerojatno lijepa. Boje su prilično dobar pokazatelj, ali ovo je 2017. Godine, a djevojke - čak i beba one - mogu nositi plave. Dakle, ako ne znate, ne pitaj. To će postati uskoro jasno.

7 Savjeti za New Moms naspavati

7. Jeste li sigurni da treba da radite?

Kratak odgovor: Vjerojatno ne. Mi smo lišeni sna, preemocionalni i ne mogu sjetiti vlastitog imena, a kamoli ono što smo pročitali u tim 12.000 beba knjiga. Long odgovor: Roditeljstvo je kriva učenja. Postoji vrlo malo dobrog i lošeg odgovora. Potrebno je neko vrijeme da shvatim šta treba vašu bebu - ovo nije jedna veličina odgovara svima scenarija. Ako imate neke sjajne, praktične savjete da pomogne novim mama u svom životu, podijelite ga. Osim ako je beba u neposrednoj opasnosti i svoj sljedeći reči su "ovdje, da mi pomogne", drži zaključiti kritike na sebe.

8. Zar ne možeš da spavaš, kada vaša beba spava?

Zašto nismo mislio na to već? Jer svi znamo spavanje za sedam minuta proteže je potpuno isti kao i neprekidno osam sati. Barem imamo vilu za čišćenje, koji se pojavljuje za čišćenje i brisanje i oprati i oboriti i sterilisati i kuhati za one slavne sedam minuta. Sačekaj.

9. Da li je on / ona uvijek plače toliko?

Samo. Uzeti. U. Jebanje. Beba.

Vaš Vibe Privlači svojim Pleme: Gde se mogu naći mama Prijatelji

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Kim Kardašian zapad najavljuje ime bebe i nikada neće verovati

Post Roditeljstvo

Chrissy teigen je objavio video o luni koji peva originalnu pesmu i umiremo

Post Roditeljstvo

Victoria Beckham je u suzama kao najstariji sin Bruklina odlazi na koledž

Post Roditeljstvo

#manquinchallenge: 7 primera zašto to stvarno stavi

Post Roditeljstvo

Ruža su deca, muzika i loše u svom dokumentarcu

Post Roditeljstvo

Prema nauci, majke su nesrećne

Post Roditeljstvo

Čelsi Klinton pisac: napusti Barrona Trumpa samog

Post Roditeljstvo

Mama slavi strije trudnoće na najbolji način

Post Roditeljstvo

Očekivani novi tretman alergija na kikiriki

Post Roditeljstvo

Dj Khaled deli prve slike novog bebe

Post Roditeljstvo

Drago mi je što sam u trudnoći otišao u orgiju

Post Roditeljstvo

David Beckham brani rođendansku ženu kćeri Harpera