7 potpuno smešno vrijeme vaše dijete će zatražiti snack | BA.burnbrightlove.com

7 potpuno smešno vrijeme vaše dijete će zatražiti snack

7 potpuno smešno vrijeme vaše dijete će zatražiti snack

To je životna činjenica da djeca vole grickalice, tako da nije baš čudi da pitaju za njih često. Hej, mi ga - ko ne voli malo rano popodne Tangelo? Ali ono o deci koja nikada ne izgleda ne je preciznost kojom traže grickalice na najgluplja trenutke.

Mama Lišće Babysitter Urnebesna Note i Twitteru voli

Moja djeca kao grickalice toliko da smo šalimo su dio Hobbit. Da su imali svoje Druthers, oni bi uživaju u doručku i drugi doručak i. Ste dobili sliku.

U osnovi, Fielding zahtjeva snack je postala druga priroda u našoj kući. Ako je to zvoni istina da ti (što, budimo realni što mama ne može odnositi?), Sljedeće najluđi puta djecu pitati svoje roditelje da iskašljati užinu će nesumnjivo odjeka.

1. Prvo što ujutro

Slika: Giphy

Ako si, hm, blessedwith ranoranilac, refren: "Mogu li dobiti užinu?" prilično služi kao sekundarni alarm sat. I bez obzira koliko puta ste rekli, "Ne", "Samo pet minuta" ili "To se zove doručak, mali", tu je malo možete učiniti da odvrate drsku jutro dijete traži izlazak sunca užinu.

2. Kada si zaglavio u saobraćaju bez snack na vidiku

Ako postoji jedna stvar koju možete računati, to je da ako se zaglavio u saobraćaju sa mališanima bez užinu pri ruci, oni će postati neracionalno gladni i traže izdržavanje u obliku grickalica. Naravno, budući da nisu bili rođeni s mogućnošću da snimi perece iz prstima, dobijate zadovoljstvo hlađenja u zastoja, dok vaša djeca serenadu vam molbe.

Ludacris ubija freestyle Verzija ofLlama Llama

3. Dok su u kadi

Hej, sve to splishin i Splashin 'je težak posao - u klinac logiku, koja zahtijeva gorivom. Ali, uh, ne. Ne, ne možete imati svoj obrok u kadi, gdje je sigurno da se natopljeni ili zapušiti odvod ili završiti sve oko tebe kao jestivi papir-mache. Samo, ne.

4. Ili još bolje, dok se oni u kupatilu

Slika: Giphy

Oh, stvari koje ste rekli kada si roditelj da nisam mislio da bih. Kao što je, na primjer, "Ne, sine, neću donose ti snack dok izmet." I dok bih da mislim da takve izjave su malo i daleko između, dobro, ti bi da se zavaravaš.

5. Kada su prljavi

Vaš klinac dolazi iz intenzivnog igranja sjednicu, i naizgled svaki pedalj svoje malo tijelo je prekriveno prljavštine i prljavština. Nokte gaje toliko prljavštine da izgleda kao da su oni tunel do srži Zemlje. Nije centimetar njihovih lica je slobodan od mrlja i mrlje. Da li oni žele vlažne maramice? Ne Da li oni žele da se okupa? Ne. Da li žele užinu? Možete se kladiti.

6. Odmah nakon što su peru zube

Ne mrzim kad jesti ili piti nešto prerano nakon perete zube i preostale pasta za zube kombinuje sa onim što ste upravo progutao napustiti strašno okus u ustima? I meni, ali klinci su očito imun na to - odmah nakon zuba četkanjem dokazuje jedan od najpopularnijih puta tražiti neke snackage. Razumijevanje ovog sklonost je uzaludan, naravno.

7. Odmah nakon imaju snack

Kada je došlo do najnelogičnija trenutaka djecu pitati za grickalice, odmah nakon što smo već jeli se mora biti odmah na vrhu liste. Nema iznos od razloga ili riječi u bilo kojem jeziku koji će uvjeriti vaše dijete da nema smisla da jedu grickalice istovremeno. Dakle, tu smo.

8 Roditelji Upoznat ćeš kao nova mama

Ovaj post je pod pokroviteljstvom Fruit Shoot®.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Kada dojke nisu najbolje

Post Roditeljstvo

Istraživanja pokazuju da su deca koja vrše poslove verovatnije uspešna odrasla osoba

Post Roditeljstvo

Pink-ov potisak od Carey hart-a je čista strava

Post Roditeljstvo

Ova surogatna mama je zamoljena da kupi svoje dete za 22 EUR, 000

Post Roditeljstvo

Na 8 načina ja osnažavam moju ćerku od samog početka

Post Roditeljstvo

Zašto školski sistemi i dalje osjećaju kao da su napravljeni za mamu boravka u kući

Post Roditeljstvo

Mama poziva direktora da pronađe odeću odeću za svoju kćerku

Post Roditeljstvo

7 stvari koje su zapravo sjajne u tome što su trudne

Post Roditeljstvo

Blake živahno kaže da se oseća veoma ponosnim na svoje telo posle rođenja

Post Roditeljstvo

Ova mama se žalila na Facebook-u - spasila joj je nerođenu bebu

Post Roditeljstvo

Kate middleton prvi put javno izlazi od objavljivanja trudnoće

Post Roditeljstvo

Šta je sindrom abstinencije neonatalnih slučajeva i kako možemo pomoći inficiranim bebama?