7 načina na koje je vaša druga trudnoća drugačija od vašeg prvog | BA.burnbrightlove.com

7 načina na koje je vaša druga trudnoća drugačija od vašeg prvog

7 načina na koje je vaša druga trudnoća drugačija od vašeg prvog

Imati djecu je možda jedan od najvećih radosti ljudima da da iskuse. Jedno dijete je blagoslov, a drugi je bonus. Dakle, ako ste očekivali vaš drugi beba, Počnimo čestitajući vam prije nego što se sve ozbiljne s medicinskim stvari! Uzbuđeni kao vi razumljivo su, po sada shvatiti da vaše druge trudnoće je prilično razlikuje od vašeg prvog. Simptomi, iskustvo - izgleda za razliku od kako je bilo kad ste nosili bebu broj jedan sve. Hajde da vidimo kako je trudnoća su različiti.

Boli me da vidim trudnice nakon što je pretrpio pobačaj

Ti si umorniji

To je prirodno. Glavna razlika između trudnoće jedan i dva je činjenica da je ovaj put, imate jednu bebu unutar materice, i kod kuće. Radi iza prva beba doprinosi većinu umor osećate, već zato što vaše tijelo je već nosio bebu, umor imate ovaj put će biti mnogo više.

Manje anksioznost

Budući da ste već prošli kroz jedan trudnoće, porođaja i roditeljstva, ti nisi kao zabrinuti kao i ti u svoj prvi put. Ti si bio tamo i učinio, tako da mala odstupanja od onoga što se smatra normalnim ne završi pucali one uzbunu u tebe. Znaš šta da očekuju, a ti si u miru. Znaš šta je normalno - vi ste prilično savladali brojeve šta bi trebao biti vaš šećer u krvi andother hormona. Dakle, ti si manje zabrinuti i više u kontrolu nad vašim anksioznosti.

Izgubio sam kćerku na SIDS i saznala da sam trudna u istom mjesecu

Ćete registrujete pokreta beba ranije

Na rizik da zvučim ponavljaju, da ste prošli kroz sve to prije nego što lepršaju u stomaku. Za razliku od prve trudnoće tokom koje niste znali da su leptiri u stomaku su zapravo bili senzacija Vaše bebe kreće, ovaj put, vi ćete biti svjesni svakog pokreta. To je razlog zašto možda pretpostaviti da je vaša beba se kreće brže nego svoj prvi učinio.

Možda ćete imati više karlice zajednički bolovi

Ako vaš zglobova boli više nego svoju prvu trudnoću, postoji razlog za to, a tu je i razloga za brigu. Vaša prva trudnoća bi stavio veliki pritisak na zglobove. Vaš karlice zglobova relax (što znači da oni rade upravo suprotno) i pritiska iz vašeg raste beba sve pogoršati bol u području kuka. Jer je karlice region već prošli kroz taj pritisak tokom prve trudnoće, možda su postali slabiji, što je malo više bolno za vas ovaj put.

Vaša beba će biti niže

Ne brinite ako je vaša beba nije u istoj poziciji kao prva beba je. Materici već je obavila jedan, i vaše trbušne mišiće su oslabljene u samoj prve trudnoće. Zbog toga, oni su ispružene, čineći vaše bebe leže niže. Ovo bi moglo izazvati neke neprijatnosti, kao što su potrebe da se češće koriste toalet, ali osim toga, nema ništa nenormalno ovdje.

Lažnih alarma

Ako ste mislili da vaše tijelo, što su prošli kroz jednu trudnoću, biti u stanju da shvate kada beba će pop, a onda mi je, ovo će vas razočarati. Suprotno popularnom vjerovanju, lažnih alarma se više commonduring drugi trudnoća u odnosu na prvi. Kontrakcije praksa ili Braxton Hicks kontrakcije dogoditi još u drugoj trudnoći, jer je beba niže i daleko od kičme, a ne u centru karlice majke, zbog čega se čak i praksa kontrakcije teško da postavite bebu u donjem karlice kao lako.

Kraće, brže rada

Dakle, evo dobra bit - dok je prva trudnoća mogla imate trudove sati, svoj drugi se očekuje da će biti kraći. Zahvaljujući svojim prve isporuke, vaš cerviks nije čvrsta kao i prije, i stoga, dilatacija i prorjeđivanje dogoditi brzo, što dovodi do brže isporuke!

Pored svega toga, druga iskustva kao što su planiranje rođenje, postavljanje rasadnika, nule u na ime (već imate referencu sada), kupuju stvari za novorođenče (nećete kupovati puno) će biti vrlo različiti. Međutim, to će biti novo iskustvo, te učim mnogo više o svom tijelu. Dakle, držite se čvrsto i uživajte u putovanju!

Kako da ne kažeš šefu da ste trudni

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Ludi rod otkriva za ekstremne roditelje

Post Roditeljstvo

Hrišćanska privatna škola zatvara trudnoća sa diplomiranja

Post Roditeljstvo

Kako se izviniti svom djetetu

Post Roditeljstvo

Oblačenje Ivanka: liberalna mamina dilema

Post Roditeljstvo

Ovaj premijer je trudna - i evo zašto je važno

Post Roditeljstvo

6 načina na koje uznemiravate učitelja vašeg deteta - i kako to zaustaviti

Post Roditeljstvo

7 stvari koje vaši prijatelji bez djeteta žele da znate

Post Roditeljstvo

20 procenata dece koja umiru u olupinama automobila nisu ispravno ograničena

Post Roditeljstvo

Molim vas, nema sveća: praznični pokloni stvarno žele vaseg deteta

Post Roditeljstvo

Vanessa Lachey deli detalje o prevremenom rođenju sina

Post Roditeljstvo

Naša mešana porodica radi jer poštujem i svog partnera i njegove bivše uloge

Post Roditeljstvo

Želite biti bolji roditelj? pročitajte deci