5 produktivnosti za radne mame sa dugim komutama | BA.burnbrightlove.com

5 produktivnosti za radne mame sa dugim komutama

5 produktivnosti za radne mame sa dugim komutama

Annette Mazevski za Fairygodboss

Svi smo bili tamo: Upravo ste završili rad za danas, a kako ti je izlazio iz svog ureda, ti si u želji da već bili kod kuće.

Većina puta mijenjati nisu strašne za većinu Amerikanaca, u prosjeku oko 25,4 minuta od kuće do ureda ili obrnuto. Međutim, kao što saobraćajne špice povećava i druge obaveze pritiskom prekinuti putovanja (npr magneta od brige o djeci, trgovina staze i druge potrebne poslove), količinu vremena morate da pripremim u morningor opustiti u večernjim satima se smanjuje.

Oh, da li sam spomenuo da ti i žongliranje ne samo vaše potrebe, ali potrebe vašeg djeteta (ren), kao i?

Većina nas ne može promijeniti naše doba mijenjati osim ako ne naći posao bliže našim domovima, imaju fleksibilnost u našem radu scheduleor imate jet pack (želim). Ono što možemo učiniti sa našim mijenjati je optimizirati ono što se radi u tim 25.4 minuta ili koliko god vaše putovanje na posao traje.

5 Audio knjige koji će Vaš Commute sisati nešto manje

Kao mama koji je nedavno vratio radne snage, bilo je nekoliko načina sam optimizirane ono što radim tokom mog mijenjati kako bi se efikasnije i da se dati malo više vremena na početku ili na kraju dana. Za zapisnik, većina ovih prijedloga su za one koji voze na posao, ali postoje neke prijedloge ovdje da bi bilo korisno za one koji koriste masovni tranzit doći od tačke A do tačke B.

Podcasts: Ne samo da oni pomažu prođe vrijeme, oni mogu pružiti predah od napornog raspored rada nosite ili da vas u-know bez zauzimanja previše vremena. Za rad mame, preporučujem Radna Motherhoodand zaposlena majka Radio (na iTunes i Google Play) za ozbiljnije teme koje se odnose na rad-život balanceand One Bad Motherthat pruža lakši i duhovitiji spin, dobro, mama život.

Elektronski asistenti: Da li je neko od vas isprobao "Hej, Siri" ili "OK, Google"? Ove elektronske asistenti pomoći na velika vrata kada vaš um se izbacuje hiljadu misli na trenutak, ali ne možete pisati ih tokom vožnje. Moj omiljeni zadaci uključuju kreiranje to-do liste i postavljanje podsjetnika za taj dan ili jednostavno pozivanju prijatelja bez pozivanja, što me dovodi do moje sljedeće prijedlog.

Nadoknadi telefonske pozive prijateljima i članovima porodice: Je li su mjeseci od kada si sam razgovarao sa svog starog koledža cimer? Odlagao planove za playdate ili vikend putovanje u posjetu rodbini? Pa, sada je vrijeme! Daj one u vašem životu prsten - šanse su oni provesti neko vrijeme u svom automobilu pokušavajući da se vratim kući previše.

Da li dojenje? Pumpa u auto! OK. Ovo ne može biti relevantan za svakoga, ali za one koji su još uvijek breastfeedingand pokušavajući da se zalihu mlijeka, dok na poslu, borba Izrael. Zahvalna sam što mogu da blokiraju put prilično dosljedno dok sam na poslu za pumpanje, ali pristojan alternativa je pumpanje u autu. Neki mame može učiniti prilično dobro i drugi su užasnuti nekoga gleda preko i da ih vidim muži kao krava.

Potencijalni rešenje su Freemiecups - oni uklapaju ispod majice i kompatibilni sa većinom komercijalno dostupnih pumpi dojke. Ne mogu reći koliko dobro rade, jer nisam osobno ih je pokušao, ali najviše mišljenja online za ovaj proizvod su pozitivni.

Bezumnog odraz na dan: Ovo nije isto što i meditacija (vozite, zaboga!), Ali ipak mogu dati neke jasnoću na početku ili na kraju dana. Mislim da je to radim neke od mojih najboljih razmišljanja u autu kada sam pustio moje misli lutaju nakon što sam početi obrade sve nijanse mog dana. To je ujedno i kad mi je elektronski asistent dolazi u ruci - kad želim podsjetiti nešto mislim na vrijeme mog vožnje kad dođem kući.

Ovo jasno nije konačna lista, ali smatram da su ti prijedlozi zauzimaju većinu mojih mijenjati. Ja nemam 25.4 minuta mijenjati (to je više kao sat i pol u jednom pravcu), ali se nadam da ćete naći neki korisnost iz sugestije i preporuke iznad. Uz malo planiranja unaprijed, vaš odlazak na posao može biti produktivniji, dajući vam malo dodatni prostor za disanje kada nije na poslu.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Chrissy teigen se smeje sa igralištem - fobičnim mamičarima

Post Roditeljstvo

Vodič gosta za krštenja i krštenja

Post Roditeljstvo

3 načina pametnih roditelja pomažu njihovoj djeci da greške pretvore u uspjeh

Post Roditeljstvo

Jade i sunđer Bachelor u raju očekuju prvu bebu

Post Roditeljstvo

Mama je sramota od strane učitelja zbog onoga što je na ručku njenog deteta

Post Roditeljstvo

Katie holmes zamišlja druge majke na društvenim medijima, svi smo mi

Post Roditeljstvo

Kućni hrani za odmor, kako bi klasike učinile prijateljima za djecu

Post Roditeljstvo

Trudnica Kylie Jenner i njeno stablo od 20 stopa stižu uzbuđenje

Post Roditeljstvo

Heidi montag i spencer pratt imaju bebu na putu

Post Roditeljstvo

Lukas forchhammer je doveo svoju bebu staroškolsko šekspirovo ime

Post Roditeljstvo

Da li je moja najstarija kćerka zatrpala sestru?

Post Roditeljstvo

Mama kanuje chewbacca tokom rada