10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas | BA.burnbrightlove.com

10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas

10 razloga za pripremu za povratak u školu je kao stvarni užas

Ne može se poreći činjenica da su roditelji, naše emocije o back-to-škole dolaze u talasima. Početkom ljeta, mi smo tako uzbuđeni što imamo Littles kući i imamo toliko ljetne zabave planirano je da teško možemo sadrže naše uzbuđenje, ali čim oni fazi osjećaje istrošiti i deca počinju da se bore i. Dobro, biti djeca. Počnemo gledati prema krajem avgusta ili početkom septembra sa mnogo više žalbi. U stvari, ponekad smo spremni da ih izbaciti kroz vrata. Shvatila sam tokom godina da je proces pripreme mog sina za back-to-škole je bio ništa manje sličan horor film. Evo 10 načina.

10 načina Zapravo sam Feel Like Majke Dragons svaki dan

1. Nikad se ne zna šta se krije iza ugla

Budimo iskreni. Mi smo se u dućan i oni imaju svoje ogromne površine back-to-škole sve postavljeni za naše proučivši zadovoljstvo, ali nikada ne znam šta vreba oko svakog ugla. Hoće li to biti nezadovoljnih mama koja ne može pronaći olovke nastavnik joj je klinac tražio pet kutija? Hoće li to biti prazan prolaz, bez grafa papira vaša ćerka treba? Nikad ne znaš.

2. Nikad ne možete pronaći upravo ono što tražite

Postoji trenutak u svakom horor film kada je glavni likovi u potrazi za nešto vrlo specifično i oni jednostavno ne mogu naći (obično izaziva neko da nastrada). Kada u potrazi za školski pribor, ruksake, lunchboxes, itd, neko je skoro uvijek razočaran. Možda jedno dijete ne može naći pravu tajice boje u skladu sa košulju žele nositi na prvi dan ili radnju ponestalo rječnika su potrebne da imaju za određene klase. Nikada ne možete potpuno pobijediti s back-to-škole.

3. Uvijek će biti borba scena

Možda je mama je vlasništvo krah u sredini radnje (bez presude) ili možda kindergartener je tako u odnosu na beskrajne shopping za školski pribor i održavanje protesta svoje. Međutim, to se manifestuje, neslaganje će se dogoditi.

4. Možete osjetiti ljudi koji pokušavaju da puzi po tebi

Tokom back-to-škole pripreme, imat ćete barem jednom trenutku kada pokupiti posljednje nečega što još mama je poslije. Možete osjetiti njen vreba iza sebe da vidim da li postaviti ga. Samo pokrenuti.

5. Ponekad neko nastrada

Otvaranje svih tih paketa i postaje sve one zalihe organizovana u rančevi svoju djecu 'će sigurno dovesti u nekoliko rezova papir, tako da bi trebalo da pokupi dodati flastere sa svojim sve većim spisak za kupovinu.

6. Ti skoro nikad pripremljen

Nikad ikad.

Free stavke za štampanje koji će vam pomoći preživjeti Back-to-School Time

7. Neko uvijek se mora vratiti za više

U svakom Scary Movie, likovi ponestane nešto presudno i oni moraju da rizikuju svoje živote da se vrati i da je - ćete raditi isto na back-to-škole vremenu (doduše na malo sigurnije nivou). Vaše dijete će doći kući iz škole na prvi dan i kažem ti, iako si mislio da imaš pravo veziva, ispostavilo se da je pola inča manji od onih koje stvarno potrebno. Da, moraš ponovo udariti se Target.

8. Tu je lud crtica

Glavna razlika je u tome što u horor film, glumci bježe od nečega. U back-to-škole stvarnosti, trčimo prema nečemu: školski pribor. Tu je nesumnjivo lud crtica i sve roditelje i djecu u cijelom svijetu utrka kako bi sve bilo prije nego što nestane.

9. To je emocionalni roller coaster

Horore uvijek početi bajno, a zatim preći u pravi horor, baš kao back-to-škole. To je emotivno putovanje, ljudi! Prva smo uzbuđeni, ljubljenje naši komadi kao što se kandiduje za autobus. Onda smo nade, čekajući cijeli dan da čuje o svojim iskustvima i njihova novih nastavnika. Kada stignu kući, a mi smo opet suočeni s užasom koji je domaći. Dobro, stvari postaju reallyscary od tog trenutka.

Svi možemo se odnose na ovaj mamin Urnebesna Back-to-School Pic

10. To će progoniti svoje snove

Bez obzira da li uzimanje na stres vašeg djeteta o prvi dan u školi ili nervozan da alarm neće otići na vrijeme, ne možemo poreći da je back-to-škole sezone proganja naše snove. Zašto se to događa? Zato što je na naš um tako prokleto mnogo. To je do nas da mislimo sve završne radove u, pobrinite se sve zalihe su kupili i da smo kupili pravo brand matica putera da svaki klinac voli u prepunom ručak. To je iscrpljujuće - i horor ne prestaje nakon što smo zatvorene oči.

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Pink daje mamacima tačno ono što zaslužuju

Post Roditeljstvo

Ian somerhalder & Nikki reed očekuju svoje prvo dete

Post Roditeljstvo

Channing tatum nas je izvukao s lijepim pismom njegovoj ćerki

Post Roditeljstvo

Kako se izviniti svom djetetu

Post Roditeljstvo

18 ne-omašljivih pesama iz Halloween-a savršeno za zabavu za decu

Post Roditeljstvo

Katherine heigl ima dečaka i spremni smo da budemo srećni za nju

Post Roditeljstvo

Roditeljsko savjetovanje: kako mogu dobiti moj BFF da prestanem da me buguje o djeci?

Post Roditeljstvo

Will & Grace zvezda je uništena dijagnozom sine dyspraxia

Post Roditeljstvo

Puder za bebe izgleda sigurno, ali stvarno je loše za tvoju bebu

Post Roditeljstvo

Bebi u raju: očekuju Carly Waddell i Evan bas

Post Roditeljstvo

Beyoncé i blizanci napokon su napustili bolnicu, ali nisu išli kući

Post Roditeljstvo

7 stvari koje vaši prijatelji bez djeteta žele da znate