10 naših omiljenih podstanica trudnoće | BA.burnbrightlove.com

10 naših omiljenih podstanica trudnoće

10 naših omiljenih podstanica trudnoće

Ako nećeš dobiti ono što vam je potrebno od trudnoće knjige, zašto ne probati nešto malo drugačije? Umesto čitanja, koristite svoje vještine slušanja. Podcasts su svuda, a tu su i čitav niz posvećen trudnoće. Oni su savršeni za stavljanje kada chilling kod kuće, rade kućanske poslove, vožnju ili na putu do posla. I bez obzira na trudnoću očekivanja, strahove i pitanja su, stvarno postoji nešto za svakoga.

Zašto neke žene biraju masturbirati tokom porođaja (zaista)

1. Birthful

Hosted by Adriana Lozada, Birthfulis prepun trudnoće savjeti pokušao i testiran od strane mame i uz podršku rođenja i nakon poroda stručnjaka. Informacije se dobro istraženi i na osnovu dokaza da stavite svoj um na jednostavnost i pomoći vam da napravite pravi izbor za vas i vašu bebu.

2. Trudnoća Podcast

Trudnoća Podcastis odlično mjesto za početak ako tražite za specifične savjete o trudnoći ili rođenja temu. Domaćin Vanessa Merten dijeli prednosti i mane svaka trudnoća / roditeljstvo odluku, pozivajući stručnjak gostima pružiti različite perspektive i koristeći najnovije istraživanje će vam pomoći da shvatim svoje najbolje opcije na prenatalnu njegu, radne snage, dojenje i sve aspekte novorođenčeta zaštite.

3. 40 Weeks Trudnoća Podcast

Ako ste tip osobe koja voli da zna sve činjenice, 40 Weeks Trudnoća Podcast, od Vanessa Merten trudnoće Podcast (gore), će vam reći šta se dešava sa bebom i tijela u svakoj fazi trudnoće. Od saznati koliko je velika vaša beba i kako vaše tijelo prilagođava na trudnoću da pravna sredstva za jutarnje mučnine i kako sastaviti svoj plan rođenja, ovaj podcast daje sve, iz nedelje u nedelju. Možete se prijaviti upto dobiti svake sedmice isporučena pravo na svoj inbox u skladu sa svojim dospijeća.

4. Trudnoća Confidential

Hosted by urednici iz Parentsand Fit Trudnoća i Babymagazines, Trudnoća Confidentialconsists 32 podkastova dizajniran da bude saslušan u nizu tokom trudnoće. Svaki podcast je dugačak samo 10 do 20 minuta, tako da se lako mogu ubaciti u svoj dan, bez obzira koliko ste zauzeti (i vjerojatno nećete morati uzeti pauzu kupatilo). Ne dobiti medicinske informacije o trudnoći ovdje - ono što dobijete je prijateljski, razgovorni ton razbije sve fizičko, emocionalno i lifestyle pitanja u vezi sa svake sedmice trudnoće.

10 Baby Products New Moms su opsednuti

5. Preggie Pals

Kao što ime sugerira, Preggie Palscomes od pravih trudnice koje su u različitim fazama trudnoće i imaju različite stavove prema trudnoće i porođaja izbora. Panel redovno konsultuje stručnjaka koji daju različita gledišta i pomoći slušalaca prihvate trudnoću i imaju povjerenje da donosi odluke se osjećaju ugodno.

6. Baby in Bloom

Beba u Bloomis savršen za one koji prvi put mama-to-biti, uz domaćina Linda Lia dijele savjete da pomogne slušaocima odvojiti činjenice od mitova o svemu, od jutarnje mučnine i vaginalni iscjedak u trudnoći na prenatalne brige brige i planira bebu.

7. Nije slučajno

Nisu sve mame imaju istu pozadinsku priču, a za proteklih šest godina Sophie Harper, samohrana majka (po izboru) Astrid, je deli svoju vlastitu roditeljstva putovanje. Nije slučajno je vrijedno slušanja da li si udata mama, samohrana majka, još uvijek nije mama ili jednostavno vole dobre pripovijedanja.

Ovo Disney Princess materinstva Shoot ima neverovatan pozadinsku priču

8. Pea u Podcast

Doktori, babice, Doulas i roditeljstva autori udružiti snage s mame-to-biti na zrnu graška u Podcast govoriti o širokom spektru trudnoće tema. Domaćin, pisac i producent je novinar i mama multi-nagrađivanog Bonnie Petrie, koji koristi humor i poštenja da vodi mame kroz trudnoću, iz nedelje u nedelju.

9. Doing It kod kuće

Bračni par Sarah i Matthew Bivens su zabavan i iskren o svojim trudnoće i poroda iskustva. Oni govore mnogo o kući rođenja i intervju drugim roditeljima koji su imali porođaja kod kuće, ali čak i ako ne planirate porođaja kod kuće, Doing It u Homeis dobro vrijedi slušati. Bračni par pokriva i prirodan porođaj, održava zdravlje tokom trudnoće, suočavanje sa novim roditeljstvo i seksa u trudnoći - ". Doing It at Home" dajući potpuno novo značenje

10. Rockstar rođenja Radio

Trudnice mogu u potpunosti biti rock zvijezda previše. Tako kaže Rockstar rođenja radijski voditelj Shalome Stone (rock ime zvijezda ako je ikada bilo jedan). Stone misija je da pomogne trudnice zamijeniti njihov strah od bola sa samo-vjerovanje da prihvate informisani, nevjerojatan doživljaj rođenja. Ako vam je potreban osnaživanje trudnoće podcast, ovo je za tebe. Po riječima sama Stone: "Vi ste rođeni da rođenje. Sve što vam treba je već u vama."

Povezane vijesti


Post Roditeljstvo

Želite da vaše dete dobije najbolju bolničku negu? biti ljubazan

Post Roditeljstvo

Da li je vaš toksični saradnik povređuje vaš odnos sa decom?

Post Roditeljstvo

5 očekivanih dana smešnih Valentina ne bi trebalo da žive

Post Roditeljstvo

Ruth Bader Ginsburg je naša mama-valentina

Post Roditeljstvo

Jay-z otkriva pravi razlog zbog imena gospodina i rumija

Post Roditeljstvo

Ništa vam ne govori o bebi

Post Roditeljstvo

C-sekcije mogu oblikovati evoluciju čoveka

Post Roditeljstvo

Zašto sam postao surogat (to nije bio novac)

Post Roditeljstvo

Unutar instagram fenomena ponovo rođenih lutaka

Post Roditeljstvo

7 načina na koje je vaša druga trudnoća drugačija od vašeg prvog

Post Roditeljstvo

Spajler: to nije baka serene Williams u svom najnovijem oglasu

Post Roditeljstvo

Kako se izviniti svom djetetu