Smirite se: 8 polnih pozicija za lenjirno jutro | BA.burnbrightlove.com

Smirite se: 8 polnih pozicija za lenjirno jutro

Smirite se: 8 polnih pozicija za lenjirno jutro

Svi smo krivi za lenjost kao pakao u krevetu ponekad mislim, većina seks se događa u krevetu. Teško je ne biti u iskušenju da odlutaju za nap kada iscrpljena, ne osjećate Frisky, ili tako nešto. Međutim, budući da umorni ili čak osjećaj ne tako pali definitivno ne znači da neće promijeniti mišljenje o želji da se neke akcije ako vaš partner (ili vas) staviti na prave poteze. I, kao što ćete naučiti ovdje, te poteze ne uzeti puno energije ili čak i mnogo kretanja, u nekim slučajevima.

"Skoro sam umro seks"

Pitao sam seksualni terapeut Marissa Nelson, LMFT, o tome kako maksimalno kroz feel-good faktor u raznim malo napora seks poteze. Ispod, ona joj daje najbolje savjete za izlazili tokom pospan ponoći užitaka ili lijen nedjeljom ujutro. Nema na čemu.

7 Iznenađujuće Znaci mogao si da je STD

Kašike

"Spoons oseća neverovatno za heteroseksualne parove jer kut i položaj zapravo stisnuti penis i čine ga čvrsto sa svakim potiskom", objašnjava Nelson. "To radi odlično za ženske parove, previše, jer je velika kašika partner može dostići oko i prst malo kašiku".

* Homoseksualci, lezbijke, i hetero-friendly

Inverted Misionar

"U ovoj, na dnu mogu gurnuti svoje bokove prema gore kako bi se pomoglo u zadovoljavanju njihovih partnera", rekao je Nelson. "To je veliki jedan za intimu, jer partneri mogu pogledati u jedni druge u oči, drže se za ruke, i neka ruke i prsti lutaju svuda jedni drugih tijela."

* Gay i hetero-friendly

Šraf

"Ako je ponoć Nookie a ti si samo pola budan, ovaj položaj je velika, jer možete postaviti na svojoj strani sjedi gore na lakat, ili samo leži ravno", kaže Nelson. "Za maksimalno uživanje, melje karlicu u kružnim pokretima da se poveća orgazma potencijal."

* Homoseksualci, lezbijke, i hetero-friendly

Launch Pad

"Ovaj stav je jedan od najboljih za duboku penetraciju i G-točka stimulacije", kaže Nelson. "Sa svojim stopala ravno protiv grudi vašeg partnera, možete kontrolirati dubinu potisak ili golicati mu jaja. Stavite jastuk ili klin za oslonac i vrhunsku pozicioniranje na pomoći u stimulaciju i orgazam."

* Gay i hetero-friendly

Stražnji ulaz

"Ova izmijenjena doggy stil je jedan od najboljih za G-točka stimulacije, a za to vreme kad si lijen. Open noge će vam dati duboku penetraciju, i zatvorene noge u neposrednoj blizini će biti idealan za G-mrlja. Plus, vaš partner ima predivan pogled na te udariti na guzu ili za analni i vaginalni ukazivanje ", kaže Nelson.

* Gay i hetero-friendly

Ležaljka

"Da bi ovu poziciju osjećati neverovatno za oba partnera, sa svakim potiskom, na top partner treba stisnuti i otpustite penisa ili igračka sa vaginu kroz Kegelove", kaže Nelson. "Osjećaj zatezanja će voziti muških partnera lud, i širenjem i thrusting će vam pomoći na vašem putu do orgazma."

* Homoseksualci, lezbijke, i hetero-friendly

Poljaci Osim

"Lezbejski parovi će uživati ​​u ovom glave do stopala poziciju u kojoj se prignječena zajedno svojim tijelima i jedan partner može finger druge", kaže Nelson. "Za normalni parovi, penis je na neobičan kut, tako da možete pokušati držite otvorene dupe obraza da mu pomogne da bolje klizi u", kaže Nelson.

* Homoseksualci, lezbijke, i hetero-friendly

Povezane vijesti


Post Ljubav

Postoji seksualna igračka za trans muškarce i to je totalna izmena igre

Post Ljubav

Kink joga je najsaksiji način povećanja fleksibilnosti

Post Ljubav

Savjeti iz praktičara seksualne magije

Post Ljubav

4 Kinky lisice seksualne pozicije - jer gubitak kontrole je seksi

Post Ljubav

Kako preživeti svih sedam faza brutalnog raspada

Post Ljubav

Kako uzajamna masturbacija može pomoći u stvaranju intimnosti i boljeg seksa

Post Ljubav

Kako imati uspešnu vezu sa prijateljima i beneficijama

Post Ljubav

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

Post Ljubav

Potvrđeno: odlične veze su najvažnije za vaše zdravlje

Post Ljubav

Datirao sam izvan mog tipa i bilo je otvaranje oka, da kažem najmanje

Post Ljubav

Mary Tyler moore i obojica smo to učinili našim

Post Ljubav

Moj prsten čistote mi je dao snagu da preuzmem kontrolu nad mojim seksualnim životom