Postoji seksualna igračka za trans muškarce i to je totalna izmena igre | BA.burnbrightlove.com

Postoji seksualna igračka za trans muškarce i to je totalna izmena igre

Postoji seksualna igračka za trans muškarce i to je totalna izmena igre

Kada ste u sukobu sa svojim tijelo, to može biti teško da se osjećaju seksi i trans osobe imaju tendenciju da imaju teško masturbira kada genitalije osjećati pogrešno ih.

Opšti konsenzus o forumima raspravlja ovoj temi u odnosu na trans muškaraca je da pokuša analni ili masturbiraju dok se nosi traku na. Nedostatak opcija je kao zastrašujući kao i činjenicu da je nigdje za trans momke da idu da razgovaraju o ovim stvarima otvoreno.

13 Sex igračke Ridiculously Dobro Amazon Ocjene

Trans muškarci su proizvodnju vlastite seks igračke za... Pa, dokle god je bilo trans ljudi, pretpostavljam. Popularna DIY-seks toyseems biti napravljena od boca vode, ali drugi su preporučeni ubrusi obložen lubrikant ili manipuliše bradavica igra gumenim čepovima.

Srećom, trans aktivista i preduzetnik Buck Angel stvorio masturbacijom pomoći za trans muškarce tako da mogu drkati bez uobičajenih disforijom.

Specijalno dizajniranom seks igračka je opisan kao "prvi proizvod dizajniran posebno za trans ljude da se uključe u gladeći zabavno." Dizajniran za trans muškaraca koji su već započeli svoju tranziciju (tj uzimaju testosterona, što povećava klitoris), igračka igra u te biološke promjene.

The Buck-off je trebalo pet godina da se razvije, i dok je uglavnom sličan ostalim masturbacija rukavima, to je kraći i širi od drugih rukava i može stvoriti usisavanja. To ga čini savršenim masturbacija dodatak za trans muškarci koji se osjećaju disforijom kada se koriste druga sredstva za samostalno Satisfy čini.

9 stvari domaćinstva To može udvostručiti kao seks igračke

U intervjuu za Vice 2016. Godine, Buck Angel je objasnio da trans ljudi "su vrlo odvojiše od njihove vagine, jer ne osećam muškog njima. Kada tranzicije, želite da imate penis, želite da se osjećaju kao muškarac, a da ne mora nužno želim da dodirnem vaginu. "Dakle, on je stvorio Buck-off, koji" vam omogućava da masturbirati bez dodirivanja vagine. "

Uprkos tome što je ušao u seks tržište igračaka u 2016. I utičnice opisuje Buck-off kao "jedan koji bi mogao postaviti presedan za investitore i proizvođače da prošire svoje vidike izvan remen-ons i praćke," igračka nema konkurencije na tržištu. Drugi slični trans-specifične seks igračke ne postoje; to je samo fer da nagađaju da su ili i dalje se proizvodi ili da postoji vjerovanje da je jedan igračka za trans zajednici je dovoljno - zajednički (i pogrešno) pretpostavka.

Toni Wiltshire

Povezane vijesti


Post Ljubav

Dokazano vam je da je ova fantastična stvar učinila produktivnijom na poslu

Post Ljubav

Amerikanci imaju manje seksa nego što smo navikli

Post Ljubav

Kako odabrati savršene poklone za svaku fazu vaše veze

Post Ljubav

5 jednostavnih načina da se prljave i bez sramote

Post Ljubav

Kako se baviti kada se ne slažete sa svojim roditeljima

Post Ljubav

3 žene na koje odnose su trijdžerske veze

Post Ljubav

5 ljubavnih priča u cilju proslave jednakosti braka vladajuće godišnjice

Post Ljubav

Dragi ljudi: evo šta žene stvarno razmišljaju o kosoj tijelu

Post Ljubav

Ono što vanilije mogu naučiti o pristanku od kinkstera

Post Ljubav

Zašto su praznici tako teški u odnosima

Post Ljubav

Vaš vodič za putovanje s seksualnim igračkama

Post Ljubav

Kako preživeti svih sedam faza brutalnog raspada