Ono o čemu stvarno razmišljate kada vam je supružnik varao | BA.burnbrightlove.com

Ono o čemu stvarno razmišljate kada vam je supružnik varao

Ono o čemu stvarno razmišljate kada vam je supružnik varao

Prvi Stavljanje brak i rade svoj put kroz aferu vašeg supružnika će vjerovatno biti najteža stvar koju ćete ikada učiniti. To nije lako staviti nešto što tragična iza vas i pokušati raditi na svoju budućnost sa efektima afere vaganje na ramenima i bombarduju svaki vaš misao. Ja bih znao.

To je ono što ja koje se bave upravo sada i to je teže nego što sam ikada zamišljali. Ja sam stvarno trudi, i siguran sam da su previše. Bez obzira na to koliko je truda ste stavili u fokusirajući se na svoju budućnost, ti si još uvijek vezani razmišljati o ovih šest stvari tokom procesa ozdravljenja.

1. Ono što sam uradio da zaslužim ovo?

Dozvolite mi da odgovorim za vas: Da nije učinio ništa loše. Ne postoji ništa što čini afera vašeg supružnika u redu. Apsolutno nema opravdanja za bilo koga da bilo koga staviti u iznosu od bola koji aferu uzrokuje. Nema razloga da bilo ko treba da stavi drugu osobu prije njihovog bračnog druga ili prije njihovog braka. Postoji jednostavno nije. Afera je 100% kriv vašeg supružnika. Ovo je bilo jako teško za mene da shvate. Samo sam razmišljao ", ako sam to učinio" ili "da sam uradio da" možda ne bi osjetio potrebu da nekog drugog da mu pokaže naklonost. Realnost je da ništa što sam mogao učiniti da su se promijenile na činjenicu da je moj muž će imati aferu. Nisam zaslužila a ni ti.

Zašto ne treba "dati" tvoj muž više seksa

2. Koje druge laži je on mi je rekao?

Ovo je jedna ja i dalje bori sa, to je sigurno. Teško je vjerovati sve što je rekao vaš suprug nakon što su stavili cijeli odnos i brak na liniji ovako. Povjerenje je jedna od onih stvari koje su zaista teško zaraditi natrag nakon što je otišao, ali morat ćete vjerovati sebi da ćeš znati šta lažu o i ide sa svojim stomak kada se nešto zvuči "off".

Čak i ako je on lagao o drugim stvarima u prošlosti, zaista nema potrebe da ga se sada. Ako želite raditi na svom braku, potrebno je da stvarno fokusirati na prevazilaženju afere, a ne bi se druge stvari koje bi mogle eventualno pokvari brak više. (To jest, osim ako druge laži vezane su u aferu. Zaista vjerujem da je potrebno da znate svaki detalj o aferi, više znate, manje ćete saznati kasnije.)

Muž mi je osramotio u vjerujući da sam zavisnik od seksa

3. Želim da imam aferu, tako da oni mogu osjetiti ono što ja osećam.

Iako nikada ne bih sebi dozvoliti da isprati sa aferu, lagao bih kada bih rekao da nije palo na pamet puno u zadnje vrijeme. Bol se osjećate nakon što vaš suprug te je izdao tako što afera ne može porediti sa bilo šta drugo što ćete ikada osjetiti. To je najgora bol koju sam ikad osjetio u mom životu, i nakon što je afera neće promeniti.

Ako ništa drugo, to je samo da se više naprezanje na brak i ako želite da vaš brak posao, stvarno želite izbjeći da po svaku cijenu. Vaš brak je sada u vrlo krhka država.

4. Da li je moj brak vrijedi sačuvati?

Treba mi samo dobiti razvod? Dok je svaka situacija je drugačija, ja zaista vjerujem da je svaki brak je vrijedno truda da ga sačuvate. Da si se udala sa razlogom, i mislim da ako pogledate dovoljno teško, uvijek ćete naći razloga da to rade. Ali ne žurite u ovu odluku. Uzmite vremena i mislim da je sve preko. Ako vaš supružnik pokušava da vas požurujem u odluku, onda vam je potreban da se ukaže na njih kako boli i uznemirena ova afera je napravio osećate i reći im da ako žele da rade stvari, oni moraju čekati dok se ne imao vremena da obradi sve i shvatiti ono što je najbolje za vas.

Ovo je jedan od najtežih pitanja da odgovori kada je u pitanju aferu. Unfaithful supružnici su glavni razlog da je stopa razvoda je tako visok i danas, kao i za dobre razloge. Poslovi su stvarno teško dobiti više. U protekla 24 sata na miru, moje misli su se promijenile iz "Želim da radim ovo" do "Ne mogu da podnesem to da radim", a bilo je i nazad non-stop. Ne brinite ako je to tebi. Vi ćete shvatiti. To je samo da potraje.

Stvari koje treba razmotriti prije nego što počnete zabavljanje nakon razvoda

5. Što je najbolje za moju djecu?

Ako imate djecu, ova afera je još više poražavajući jer sada imate vaše mališane brinuti o kao dobro. Ovo donosi odluku da ostanu ili razvod i oštriju jedan. Prilikom donošenja ove odluke, mislim da postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir.

  • Želim da ostanem za djecu, čak i ako nisam zadovoljan?
  • Bi moja supruga i ja se boriti non-stop, ako smo ostali samo zajedno za djecu?
  • Ako je tako, da li bih da moja djeca da nas vidi borbu protiv svih vremena?
  • Da moja djeca imati više koristi od razvedeni ali sretniji roditelji?
  • Su moja djeca zaista imaju koristi od našeg braka kao što je to?

6.Will sam ikada biti u stanju da ih oprostiti?

Odgovor na ovo pitanje je šta će na kraju biti odgovor da li vaš brak može opstati ove afere ili ne. Koliko god da je, morate oprostiti vašeg supružnika, ako želite da vaš brak posao. Oproštaj ako je prvi korak ka fiksiranje svoj brak. Ne kažem da se zaboravi se to dogodilo, jer nikada nećete zaboraviti. Ćete morati živjeti ostatak svog života s ovom aferom ugraviran u mozak.

To će biti potrebno mnogo napora da se obnovi povjerenje koje je bio slomljen, ako to povjerenje nikada ne može biti ponovo. Ali ti ne treba da zaboravi na to dati oprost. Ponekad čin afere jednostavno nije oprostivo i to je u redu. Ponekad je bol uzrokovana afera je prevelika i oprost jednostavno nije opcija. Ako je to slučaj, iako, morate izgraditi hrabrosti da budem iskren sa svojim suprugom i ne niz njih zajedno. Nizanje ih zajedno će izazvati još samo bol i čine razvod teže onda će već biti.

Povezane vijesti


Post Ljubav

Bdsm je oblik terapije za mene

Post Ljubav

Vruće, vruće, vruće žensko-seksualne pozicije

Post Ljubav

Kako mi je devojka iz kamere pomogla mi da imam svoju seksualnost

Post Ljubav

Istina zašto muškarci zovu seksualne linije

Post Ljubav

Izvinjavam se što uništavaju vašu vezu

Post Ljubav

Moja queer, crna seksualnost je bila tako pogrešno shvaćena da sam skoro napustila život

Post Ljubav

Nakon mog razvoda, morao sam da naučim da volim svoj plan b

Post Ljubav

7 najboljih savjeta autora erotike - plus, njene vruće izbire za čitanje i gledanje

Post Ljubav

Kako sam prevazišao seksualnu disfunkciju nakon bebe

Post Ljubav

Vremena čuvanja tajni mogu spasiti vašu vezu

Post Ljubav

Sezona bez muljanja je definitivno stvar: evo kako se baviti

Post Ljubav

Oženjeni gej parovi su zdraviji od onih koji nisu vezali čvor