6 pozicija koje olakšavaju analni seks i manje zastrašujuće | BA.burnbrightlove.com

6 pozicija koje olakšavaju analni seks i manje zastrašujuće

6 pozicija koje olakšavaju analni seks i manje zastrašujuće

Budimo pravi. Čak i za one od nas koji imaju uglavnom otvorenog uma, bio-tamo-radi? Taj stav o seksu, sama pomisao na analni seks i dalje može izgledati pomalo zastrašujuće, ako ste tamo otišli. Iz jednog ili drugog razloga, analni je obično krajnja granica seksualno - i ne može biti puno nagomilavanje.

Ali naš najveći strahovi često leže u iščekivanju, a kada vam analni kreni, možda samo pronaći da ste propustili na nešto što zapravo može biti jako vruće i zadovoljavajuće. Provjerili smo u nekim stručnjacima i zamolio ih da se misterije analnog seksa, a oni nas školovao na nekim pozicijama koje mogu pomoći u ublažavanju te u svoj prvi put da zapravo čine ga ugodno iskustvo.

Naoružajte se ove savete i mnogo lubrikant, a ti si na putu da se jedan kick-ass vremena.

1. Cowgirl (ili kauboj)

Slika: SheKnows Design

U tradicionalnom cowgirl položaj, vaš partner legne dok se montirati na vrhu - YeeHaw! Kao partner na vrhu, možete olakšati u analni penetracija pomicanjem gore ili dolje po potrebi. Pro tip: Pobrinite se da vaša dnu partner ne počne da se potisak dok si dobar i spreman.

Certified Master Sex Expert i pedagog, Sex trener i "tako jako" Sensual Fitness Personal Trainer Nikki Ransomendorses je cowgirl položaj za analni početnike. Ona objašnjava: "Ovaj položaj će vam omogućiti da kontrolišete brzinu i dubinu da je njegov penis ide u tebi. Ne zaboravite da ide na laganim tempom i ostati opušten. To pomaže da se već imali orgazam i biti visoko pobudio."

8 načina da Bang Out orgazam sa partnerom bez stvarnog Having Penetrativni Sex

Jessica O'Reilly (aka Dr. Jess, Ph.D.), autor, međunarodnih govornika i PlayboyTV je seksolog, nudi alternativu cowgirl u svojoj knjizi The New Sex Biblija "Ako ona ne voli osjećaj duboke penetracije , ali on želi više stimulacija protiv baza njegove vratila, ona može unazad do sa toplim, mokrim rukama da shvati donju polovinu svog vratila. Njena ruka postaje produžetak dupetom dok pruža fizički tampon kako bi se osiguralo samo plitka penetracija ".

2. Doggy style

Slika: SheKnows Design

Ovaj stav se najčešće povezuje sa analni jer ima velike prednosti. Kao partner na dnu, možete ostati labava kao što kontrolirati penetraciju povećati zadovoljstvo. Dobivanje posla na sve četiri može biti vaš najbolji izbor ako ste pokušali i našli analni bolne u prošlosti.

Patricia Johnson i Mark Michaels, koautori Dizajner odnosa, partneri u Passion, sjajan seks Made Simple, Tantra za Erotska Empowermentand Suština tantričkom Seksualnost, preporučujemo doggy style za novajlije i one koji su imali neprijatno iskustvo prije. Bračni par kaže: "Analni seks nikada ne bi trebao biti bolno. Uvijek koristite puno lubrikanta i nastavi polako i nježno." Ransom dodaje: "Rub i stimuliše klitoris previše da bi se još više ugodno."

U novom Sex Biblija, Dr. Jess ima drugačiji pogled na doggy-style analni seks. Ona preporučuje modifikovani psić dati receptivnog partnera više kontrole, podržava intimu i pružaju mogućnost za dvostruka penetracija. Objašnjava dr Jess, "Ona pretpostavlja klečećem položaju s njom stražnjica obrazima na pete i kolena proširio širom otvorena. Ona stavlja svoje ruke na kolena ili krevet za podršku. On pretpostavlja istu poziciju iza nje i prilagođava svoju visinu tako da je na njegovom čelu [penis] počiva ispod guzu. On ostaje statički kako sama spušta na glavu i potrebno je nekoliko puta duboko udahnuo prije nego klizna dalje niz njegove osovine. Vozi joj stražnjica i bokovi gore i dolje na nju svojim tempom kao on doseže oko da milujem grudi ili trljati njen klitoris. "

3. Licem u lice

Slika: SheKnows Design

Ovaj stav se preferira ako tražite za dodatnu intimnost tijekom čina. Započeti sa svojim partnerom zasjedajući montirate krilo, licem u lice. Još jednom - kao partner na vrhu, možete kontrolirati dubinu penetracije ostati udobno. Licem u lice analni ima dodatni bonus od dodatnih stimulacija za ženu: grudi, klitoris, poludim!

Johnson i Michaels vole anal licem u lice za pete-trnci intimnost ona pruža. Oni potvrđuju, "Ovaj položaj olakšava koristeći kontakt očima i dah za izgradnju još više uzbuđenja."

Dr. Jess se slaže. Ona kaže, "Ja volim ovu poziciju, jer omogućava da se 'mounter da ostvare dobru količinu kontrolu nad dubinom i ritam penetracije. Nosite vibrira c *** prsten za ovo da pružaju ugodno senzacije kao glavni partner melje protiv njegove vratila. "

Sljedeća Up: Dobri stari misionar sa twist

1 od 2Tagged u

Povezane vijesti


Post Ljubav

5 načina razvoda je bolji od braka

Post Ljubav

Nakon mog razvoda, morao sam da naučim da volim svoj plan b

Post Ljubav

Zašto vidjeti seksualnog radnika može biti dobar za vašu vezu

Post Ljubav

Zašto nikada ne bi trebali izabrati svoju Svoj profil slike

Post Ljubav

Ljudi sa boljim izgledom imaju više problema sa ovim odnosima

Post Ljubav

19 znakova ste u jakoj vezi

Post Ljubav

Gledanje slatkih životinja može poboljšati vašu vezu

Post Ljubav

Laka promena koja može poboljšati vaš odnos - i seksualni život

Post Ljubav

Šta da pišete u dnevnoj karti Valentine za svaku fazu veze

Post Ljubav

Kako reći vašem partneru da volite otvorenu vezu

Post Ljubav

8 načina da udare orgazam sa partnerom, a da zapravo nemate penetrativni seks

Post Ljubav

Encycl-o! -pedia: sveobuhvatan vodič za sve vrste orgazma