5 polnih pozicija koje primaju žene za orgazam | BA.burnbrightlove.com

5 polnih pozicija koje primaju žene za orgazam

5 polnih pozicija koje primaju žene za orgazam

Za žene, koje imaju orgazam može biti opasan posao - a svakako malo složeniji nego što je to za većinu ljudi. Možemo zahvaliti biologije da je jedan pored patrijarhalne, heteronormativnom kulturne snage koje su u prošlosti prioritet muške zadovoljstvo žena.

Kada su u pitanju žene izlazili, seks stručnjaci kažu da je ključ (barem fizički) je da se stimuliše klitoris, koji je anatomski equivalentof penisa u smislu strukture i osjetljivost. Ali zbog mnogo klitorisa je sahranjen u tkivu, mišićima i masti, to može biti više komplicirana i vremena da se stimulirati i dovesti do orgazma. To anatomskih razlika je jedan od razloga zašto je skovao termin "orgazam jaz" - jer muška tijela mogu napraviti to malo lakše da dođu. Ali zbog zastarjelih društvenih normi koje prikazuju seks kao sredstvo za muškarce da izađu, oni su također tradicionalno imali luksuz očekuje da orgazam, čak i ako je to bilo na račun žene zadovoljstvo.

8 Sex položaji u blizini Anywhere, ali u krevetu

Researchby sociolog Elizabeth Armstrong et. Al. Pokazuje da žene koje spavaju s drugim ženama ili su u dugim vezama imaju veće stope orgazam, vjerojatno zato što su sa partnerima koji su ili razumiju njihova tijela bolje ili se više ulaže u dobiti ih. To samo pokazuje da čak i ako ženska tijela su malo više nijansi, mi smo više nego sposoban dovođenja kuće orgazma pod pravim okolnostima.

U tom smislu, ispod ćete naći pet seks pozicije, zahvaljujući seksualni terapeut Marissa Nelson, koji su usmjerena prema ozbiljnih stimulacija klitorisa. Jer dok nećemo tvrditi da seks zbog veza nije zabavno i sve to, ponekad žena treba samo da pređu liniju cilja. Dakle, hajde da se svi naši dijela za zatvaranje jaza!

8 Sex Pozicije za Lazy Ujutro

69

Slika: Jenny Yuen

"Jedan klasik, ali uvijek dobrica, 69 je stav da parovi naći da bude super-ugodno, ali nekako ne čine dovoljno", kaže Nelson. "Žena-on-top 69 daje slobodu za pomicanje vaš klitoris i držite se za optimalnu orgazam. To je uvijek super za oba partnera da se doživljava zadovoljstvo u isto vrijeme."

* Homoseksualci, lezbijke i hetero-friendly

Noga-jedrilica

Slika: Jenny Yuen

"Ovo je fantastična pozicija za partnera da pogodi kako G-točka i stimulirati klitoris istovremeno", kaže Nelson.

* Homoseksualci, lezbijke i hetero-friendly

Jedne na drugu stranu

Slika: Jenny Yuen

"Ovo je veliki pozicija za intimnosti", kaže Nelson. "Ne može držati jedni druge u neposrednoj blizini i samljeti u unisono, i žene mogu potaknuti njihovu clits pomoću osovine ili vrha penisa ili remen-na partnera."

* Lesbian i hetero-friendly

Fuzija

Slika: Jenny Yuen

"Ženski partneri mogu se stimulirati trljanjem klitorisa na želucu i / ili penisa svog partnera", kaže Nelson. "Možete kontrolu nad dubinom penetracije, tako da možete učiniti ono što misli najbolje za vas i postavite tempo. Partneri mogu prsta ili stimulirati lizi tijekom penetracije ili možete samo-zadovoljstvo."

* Gay i hetero-friendly

Eve ekstazi

Slika: Jenny Yuen

"Dok je partner daje oralni seks, ljubavnik na vrhu može kretati i melje svoje zdjelice za kontrolu stimulacije i na kraju da se orgazam", kaže Nelson.

* Homoseksualci, lezbijke i hetero-friendly

Povezane vijesti


Post Ljubav

Dragi ljudi: evo šta žene stvarno razmišljaju o kosoj tijelu

Post Ljubav

6 savjeta za druženje sa decom

Post Ljubav

Šta uraditi kada imate seksualni drajv, ali vaš partner ne

Post Ljubav

Prikrivanje je grozan trend seksualnog napada koji treba da pričamo

Post Ljubav

Zašto su praznici tako teški u odnosima

Post Ljubav

Vaš vodič za putovanje s seksualnim igračkama

Post Ljubav

Postoji seksualna igračka za trans muškarce i to je totalna izmena igre

Post Ljubav

Kako preživeti svih sedam faza brutalnog raspada

Post Ljubav

Problem sa najboljim seksualnim položajem za ženski orgazam

Post Ljubav

Ono što vanilije mogu naučiti o pristanku od kinkstera

Post Ljubav

Datirao sam izvan mog tipa i bilo je otvaranje oka, da kažem najmanje

Post Ljubav

Savjeti iz praktičara seksualne magije