7 kozmetičkih proizvoda koji vraćaju ženama | BA.burnbrightlove.com

7 kozmetičkih proizvoda koji vraćaju ženama

7 kozmetičkih proizvoda koji vraćaju ženama

Uh, u slučaju da ste propustili, više od 3,3 miliona peoplewere reći da su marširali ovog posljednjeg vikenda u više od 500 američkih gradova u čast žena Marche. I, smeta ti, to nije ni uključujući i broj ljudi koji su marširali na međunarodnom planu, kao što je u Meksiku, London, Sydney, Kenija, Novi Zeland, i desetine i desetine drugih zemalja, sve u znak podrške osnaživanje žena, jednakosti, i snagu.

Žene i muškarci koji su marširali na Washington, svojim riječima

Ali, u slučaju da nisu dobili priliku da marširaju, ili ako niste marta i sada u potrazi za više načina da se pomogne u u toku borbi za ravnopravnost spolova, a zatim početi sa svojim ljepotom rutinu. Pa, zapravo, prvi start pozivanjem senatorsand svoj representativesevery nedelje i izražavajući svoju zabrinutost, zatim pohađa vaše lokalne događaje i gradskim skupštinama svakog meseca, a zatim glasanjem u svakom izborima, a onda, onda prebacivanje vaše ljepote rutinu.

A za početak na najlepši deo, Opkolili smo sedam nevjerovatan ljepotu brendova i proizvoda koji daju natrag u žena u najboljih načina, kao što su donirajući dio svojih prihoda na Planirano roditeljstvo, ili osnaživanjem djevojke da uđu u kompjuter-nauka polje. Svaki od ovih brendova daje natrag i jačanje žena u neki strašan način, tako pročitati na početak pomažući danas-vjerovati nama kada kažemo da svaki malo računa.

7 Česti American Beauty Sastojci koje su zabranjene u drugim zemljama

Earth Tu Face Coconut maslac za tijelo

Slika: Earth Tu Face

Ne samo da je pakovanje na sve proizvode Zemlji Tu Face nevjerojatno strašan i Instagram-dostojan, ali nedavni filantropske partnerstvo brenda je jednako za svaku pohvalu, previše. U čast rok 45. Predsjednika, Zemlju Tu Face donira pet posto svih online prodaje svoje kokosa maslac za tijelo u Planned Parenthood-i držanje sredstava ide za naredne četiri godine.

Earth Tu Face Coconut maslac za tijelo, $ 42; na Zemlji Tu Face

Iskren Beauty korektor Duo

Slika: Honest Beauty

Prirodno, okrutnost bez kozmetičkih proizvoda koji su dati mladim djevojkama početak u životu? Da molim. Prihodi od svake Honest kupovinu tvrtke pomaže fond obrazovne programe za mlade djevojke kroz Code.organd Djevojke Ko kod, program koji je opremio devojke sa računarstva obrazovanje i sredstva da pomogne zatvoriti jaz između polova.

Iskren Beauty korektor Duo, $ 20; na Honest Beauty

Yllo Kurkuma piling

Slika: Yllo

Samo dodajte vodu u ovom kurkuma, slanutka brašno i kokosovo ulje na bazi piling da se formira gusta pasta koja posvijetljava kožu i smanjuje iritacije uz dosljednu upotrebu. A ako sjajne kože nije bilo dovoljno za vas, brend i donira 10 posto svog ukupnog prodaje u dobrotvorne svrhe podršku Djevojke Nije Brides, organizacije koja radi na sprečavanju dijete brakova širom svijeta (koja trenutno utječe na jedan u tri djevojke u zemlje u razvoju).

Yllo Kurkuma piling, $ 24.95; u Yllo piling

Make Beauty Skin iluminator

Slika: Make Beauty

Ne samo da Make Beauty donirati 10 posto svoje prodaje na We See Beauty Foundation, all-vode žene posao koji osigurava sredstva i sredstva za pod-zasluženo ženski poduzetnika, ali njegovi proizvodi su nevjerovatno odličan, kao što je čine kožu iluminator-kremasti, klik-četka highlighter koji ostavlja suptilne, sjaj-y sjaj gdje god to Nanesite.

Make Beauty Skin iluminator, $ 34; na Marka Beauty

Napredovati Causemetics Focus paleta sjenila za oči

Slika: Thrive Causemetics

Koju je osnovao bivši šminker koja je izgubila najboljeg prijatelja zbog raka, Thrive Causemetics donira proizvod ljepotu na liječenje raka žena u procesu za svaki proizvod koji kupite od brenda. I ovo sjenilo paleta kombinira četiri super-pigmentnih senke i puno osećaj-dobre vibracije da bi se opravdalo odmah kupe.

Napredovati Causemetics Focus sjenilo Palettes, $ 36; u Thrive Causemetics

A Complete Youth hidratantna krema

Slika: A Complete

Dođite za ludo hidratantna i fine-line instalacije vode krema za lice, i ostati zbog činjenice da je potpuno poklanja šest posto svojih prihoda na Fuentes Foundation Angelica, privatna institucija koja finansije i zalaže se za ravnopravnost spolova i zastupljenosti žena u radnoj sila.

A Complete mladih hidratantna krema, $ 48; u A Complete

Senteurs d'Orient Orange Blossom Hammam sapun

Slika: Senteurs d'Orient

Baš kao i svi proizvodi za kupanje brenda, ovaj eucalyptus- i naranče ulja prožet sapun je ručni rad u Libanu u čast rituala kupanja na Istoku. A ako je super hidratantna sapun ne uzbuđuje, možda činjenica da Senteurs d'Orient se sastoji od 90 posto zaposlenih žena, je član Programa Ujedinjenih naroda za razvoj ženskih obrazovanja, i-I-poklanja 10 posto svih svojih prihoda u Lebanese žene.

Senteurs d'Orient Orange Blossom Hammam Sapuni, $ 36; na Senteurs d'Orient

Povezane vijesti


Post Lepota i stil

Verovatno imate previše proizvoda za njegu kose

Post Lepota i stil

Dizajn bundeva za nokte koji je iznenađujuće lako učiniti

Post Lepota i stil

5 zimskih saveta za negu kože za celu porodicu

Post Lepota i stil

Najbolji antiaging proizvodi za kosu koji stvarno rade

Post Lepota i stil

7 slika kratkodlih celebara koje će učiniti da želite da isečete kosu

Post Lepota i stil

Klasična čudesna šminka žena će učiniti da se osećate kao Badass na Halloween-u

Post Lepota i stil

Prirodni proizvod Miranda Kerr koristi na strijama

Post Lepota i stil

Najbolji gusti ruž za vaš kožni ton

Post Lepota i stil

5 urednika u jutarnjim rutinama kurca kunem se

Post Lepota i stil

6 jezivih savjeta o šminkanju od virusa koji će potpuno iznervirati suseda

Post Lepota i stil

13 savjeta koji će pomoći da se bol izbaci od visokih potpetica

Post Lepota i stil

Kako obući krušasto tijelo kako bi proslavio veliki plijen