5 stvari koje treba znati o izboru dermalnog filera | BA.burnbrightlove.com

5 stvari koje treba znati o izboru dermalnog filera

5 stvari koje treba znati o izboru dermalnog filera

Ako već niste čuli, Galderma (vlasnici Restylane i Dysport) dodaju dva nova kožni punila ovog proljeća - Restylane Refyne i Defyne. Refyne i Defyne su poznati u Evropi kao Emervel Classic i Deep i bili su veoma popularan već godinama. Restylane Refyne će biti najbolje koristiti za fino do umjerene linije i za poboljšanje usne. Defyne je za umjeren linije i područja koja je potrebno više lift, kao što su obrazi, dublje nazolabijalne brazde i marionete.

Ova najava dolazi pravo na petama dva nova dermalno punila, Juvederm Volbellaand Voluma, koji donosi broj njih u SAD-u u 26. To zvuči kao puno dok ga usporediti Evrope, koji ima više od 130.

Razlog Evropa ima mnogo više kožni fillersis jer su klasifikuju kao prescriptionmedical uređaja i u SAD-u smatraju se prescribedmedical uređajima koji ograničava koji mogu i ne mogu da ih ubrizgati.

U obje zemlje, hijaluronska kiselina (ili HA) su najpopularniji u dermalno punila uglavnom zbog njihove sposobnosti da se reversedand su obično jeftiniji od dugotrajnije dermalno punila. Kako je potražnja za kožni punila povećava, možete računati na više HA bude dostupan ovdje u SAD-u.

Evo pet stvari koje će vam pomoći izabrati koja je najbolja za vas!

2. Poznatiji FDA hijaluronske kiseline filere su Belotero Balance, Juvederm XC, Juvederm Ultra XC, Juvederm Volbella XC, Juvederm Voluma XC, Restylane, Restylane svile i Restylane Lyft.

3. Najveća razlika u HA je theirparticle veličine. Za manje volumena, kao što su usne, ti bi potreban manji čestica veličine proizvoda, kao što su Restylane Silk ili Juvederm Volbella XC. Za veći volumen, kažu u obraz području, ti bi treba veličine čestica veći proizvodi, kao što su Juvederm Voluma XC ili Restylane Lyft.

4. Postoje još neke kolagena kožni punila se koriste (Evolence, Cosmoderm, Fibrel, Zyderm i Zyplast), međutim, oni su vrlo kratkog u odnosu na druge dermalno punila i ne nude 'podizanje' da HA Do.

5. Imajte na umu da su kompanije koje su vlasnici tih kožni punila se natječu za vaše poslovanje! Većina imaju programe lojalnosti (Brilliant Razlike, Aspire Rewardsand Xperience program) koji nude popuste ako ste vjerni svojim proizvodima.

Povezane vijesti


Post Lepota i stil

8 stvari koje trebate i ne bi trebalo učiniti za zdraviju kosu

Post Lepota i stil

Kompletan vodič za pravu vjenčanicu za svaki tip tela

Post Lepota i stil

Zašto Salma hayek nikad ne pere lice ujutro

Post Lepota i stil

Znajući svoj oblik sisa, dobićeš jedan korak bliže nebu

Post Lepota i stil

Uradi to sami kućne bombe za kupanje u šest jednostavnih koraka

Post Lepota i stil

Kako ukloniti suve kožne ljuspice za 10 sekundi

Post Lepota i stil

Ovaj čudan proizvod oslobađa suvu kožu na nogama na ludački način

Post Lepota i stil

10 božićnih dizajnera za nokte koji vrišti donose imbru!

Post Lepota i stil

5 najboljih jeftinih brendova Brush brendova u vašoj lokalnoj apoteci

Post Lepota i stil

Tri 20-minutne tutorijale frizura koje možete nositi bilo gdje

Post Lepota i stil

12 inspirativne citate o sivoj kosi

Post Lepota i stil

11 insanely prilično novih godina ideje za kosu kose