10 petominutnih frizura koje su vam potrebne u vašem arsenalu | BA.burnbrightlove.com

10 petominutnih frizura koje su vam potrebne u vašem arsenalu

10 petominutnih frizura koje su vam potrebne u vašem arsenalu

Možemo li svi samo slažu na nešto? Možemo li kao žena udružilo se i samo reći jednu stvar sa jednim glasom? Rade svoj kosa stvarno prokleto hard.Sure, svi imamo naš potpis gledaj dole, ali kao popularna meme jednom naglasio, naša kosa se obično pojavljuje u jednom od tri faze: uvijen, gornji čvor ili bez krova nad glavom. Negdje u našoj velikoj ljepoti obrazovanja, većina nas propustili klase na kosi. To je razlog zašto smo vam donosi jednostavan stilova možete učiniti za pet minuta ili manje. Pretpostavimo autoportret položaj, te su dobri.

1. Poboljšajte svoju rep

Kada se rep ne samo rep? Kada je to uvrnuto, uvijen i rad dostojan. YouTuber Bebexo kanal je prepun raskošnih frizura, ali joj je povišen rep savršen su pet minuta, Ja sam-crazy-kasno izgled.

2. Insta-dostojan podignutom kosom

Riječ podignuta kosa obično izaziva neugodan flashback u srednju školu prom i nesretan, ranih 2000-ih, zalizana-back, no-baby-dlaka-lijevo-un-želatinirano izgled (pažljivo završio s leptir klipova, naravno). Ovo nije podignuta kosa. Upoznajte svoj novi Instagram-dostojan, niske ključne Updo zahvaljujući YouTube vlogger Alex Gaboury.

25. Najbolji novi Šišanje da kopirate ovaj Spring

3. Lako sirena za kosu

Bloger Emily Meyers 'potpis uvijeni pletenica je nešto iz #HairGoals legenda. I ispostavilo se da je potrebno samo dvije minute da ponovo. Vidi joj brzo tutorial kako bi dobili izgled.

4. Kratka kosa-štediše

Kratka kosa nije izgovor za ljuljanje isti dan izgled za danom. Zahvaljujući inovativnim YouTubeano kao što su Patry Jordan, postoji mnoštvo načina da se prebacite se kratko niti. Počnite s tri super-brze poglede u ovom videu.

5. Brzo i šik

A pet minuta frizuru koja je Paris Fashion Week-odobren? Mi smo u. Instagram poznatim šminka guru i modne draga Camila Coelho reklamira ovaj brz i jednostavan frizuru kao da ide-u tokom Fashion Mjesec pomama.

Kako Style Šiške 3 različita načina

6. Crazy-brzo lokne

Ako samo pomisao na uvijanje vaše kose šalje u paniku (a kamoli pletenicu ili podignuta kosa), ovih pet minuta tutorial iz Kaushal Beauty će smiriti svoje strahove. Njen siguran tehnika za dobivanje velike, luksuzne kovrdže je genije.

7. Prirodna kosa know-how

Ako imate debele, prirodna kosa, vlogger AsToldByAllie nudi do četiri radi- ili u školi ljubimci frizure možete savladati za nekoliko minuta.

8. Jedna minuta čuda

Stvarno vezali za put? Abby od Twist Me Pretty debitirao pet jednostavnih frizura možete učiniti u samo jednoj minuti. Abby čak vremenski sebe da pokaže kako brzo i jednostavno te izgledu. Posebno volim zamršen pola-up izgled.

9. Kovrčava kosa igra-changer

Ako imate kovrdžave, prirodna kosa, YouTuber Alyssa Forever je lijen dan frizure su savršeni za buđenje kada želite izgledati kao da nisi samo udario u dugmetu šest puta.

10. Krajnji lako podignutom kosom

Krenuli na festival, proljeće vjenčanje ili na krovu stranke? Pokušajte ovaj stil od YouTuber Estée Lalonde, što može biti najlakši Updo smo ikada vidjeli.

17 Poznati niste znali Have Insanely Pretty kovrčavu kosu

Ovaj post je doveo do vas kao dio pod pokroviteljstvom oglašavanja suradnji.

Povezane vijesti


Post Lepota i stil

10 božićnih dizajnera za nokte koji vrišti donose imbru!

Post Lepota i stil

3 jednostavno uradi to kostimi Disney princeze - zato što zvanično nemate vremena

Post Lepota i stil

Uradi to sami eukaliptusa i soli za kupanje vanila čine odlične poklone za odmor

Post Lepota i stil

Zašto Salma hayek nikad ne pere lice ujutro

Post Lepota i stil

Gdje kupiti vašu garderobu za glavnu ulogu da biste postigli dogovor i dali dobrobiti

Post Lepota i stil

Kako zamijeniti vašu tešku osnovu sa korektorom

Post Lepota i stil

7 najboljih mesta za postizanje posla na padanju cipela i čizama

Post Lepota i stil

10 najboljih lososa za drogu ispod 10 EUR

Post Lepota i stil

Svako može da uradi dizajn noktiju od noktiju

Post Lepota i stil

16 komada nakita za rođendan u decembru za kupovinu

Post Lepota i stil

Imati i držati srebrnu kosu svojih snova

Post Lepota i stil

9 najlepših toniranih balzam za usne manje od 10 EUR