Kako napraviti savršeni jogurt bar: korak po korak vodiču | BA.burnbrightlove.com

Kako napraviti savršeni jogurt bar: korak po korak vodiču

Kako napraviti savršeni jogurt bar: korak po korak vodiču

U slučaju da niste čuli, kasni je nekako Hot Right sada - i hosting svoju je super zabavno, ali i malo nezgodno. Mislim, da to bude ukusna i Instagram-dostojan, zar ne? Unesite jogurt bara. To je zdrav, jednostavan i izgleda prilično dang kul.

A jogurt bar je kvačilo za brunch ili bilo koja stranka postavljanje jer omogućava svojim gostima da prilagode svoje parfait - i oni mogu zadržati druženje, dok oni to rade. Evo upravo kako izgraditi svoj savršeni jogurt bar.

1. Prikupite zalihe

Postoji nekoliko različitih načina da se služi svojim jogurt, ovisno o tome kako formalne želite ići. Za povremene stranke, jednostavno služe u jasno plastične čaše koje drže između 10 i 16 grama. Ovo daje gostima dosta prostora za dodavanje preliva bez pravljenja nereda. Za više formalna okupljanja - kao što je fancy brunch ili složene vjenčanje tuš - služi u staklenim ili plastičnim flaute. Možete koristiti svoj ako se desi da ih ima, ili kupiti plastične one iz stranke dućan ili lokalnog distributera dolara. Ostali Musts uključuju:

  • Posude za preliva
  • Kašike za preliva
  • Kašike za goste
  • Etikete

Potpuno smo šokirani Neke države 'Favorit Brunch Posuđe

2. Napravite znak i oznake

Sljedeći korak je da se stvori znak da visi preko jogurt bar. Mi volimo ovog proljeća Mantel znak, a možete lako prilagoditi je reći "Jogurt Bar" umjesto "Spring". Kada se znak završi, morat ćete napraviti oznake tako da gosti znaju što preliv je koji. Pobrinite se da uključuje li ili ne prelivom ima matice ili bilo koje druge moguće alergene. Možete kreirati vintage etikete na kartona, ili jednostavno handwrite stavke na komentar karticama.

3. Kupiti sastojke

Ah. Na zabavni dio! To je vrijeme za kupovinu jogurt i nekoliko različitih preliva. To je potpuno prilagodljiv, tako da slobodno da bude zdravije, služeći se uglavnom svježe voće ili malo manje zdrav služeći bombona preliva i slatkiše. Evo nekoliko prijedloga za početak:

  • Dva do četiri ukusa jogurt: Vanilla, grčki, jagode i običan
  • Svježe voće: jagode, borovnice, narezane banane, breskve komade, maline i kupine
  • Sušeno voće: Mango, ananas, borovnice i grožđice
  • Nuts: Almond snopova, pecans i sjeckani orasi
  • Granola: Cimet ukusom, javor-okusom i originalna
  • Slatkiši: Seckana čokoladice, komadićima čokolade, bijele čokolade čips, med i mrvicama (odgovaraju mrvicama na temu tušem ili brunch)

Takođe predlažemo izradu domaće šlag creamso gosti malo može grumen na vrhu svoje kreacije. Da bi se, jednostavno pobijediti 2 šolje šlag kreme na srednje brzine do vrhova obliku, zatim dodajte nekoliko velikih kašika šećera u prahu i kašiku vanilije. Miješati dok dobro uklopljena. U frižideru do spremni služiti.

Pinterest je novo hrane Filteri Praktično Planirajte Večera za vas

4. Podesite

Oko jedan sat prije partije, postavljati nikakve suho, nonrefrigerated stavke u odgovarajućem posude i postavite ispravan oznaka ispred svakog od njih. Podesio sve služe posuđe na stolu, i objesiti svoj znak. Oko 30 minuta prije goste koji dolaze, isecite sve svježe voće, i stavite ih u posude, a zatim postavljanjem jogurt u odgovarajućem porciji posude. Preporučujemo držanje ovih stavki u frižideru dok će se gosti jesti. Na kraju, da sebi parfait, i uživajte!

Povezane vijesti


Post Hrana

3 bundeve od tikvice koje će vas zaboraviti na tradicionalne pite

Post Hrana

Barack Obama i Justin Trudeau su večerali, tako da internet može umreti sada

Post Hrana

Dojenje i izvlačenje ćuretine - 9 savjeta za savršenu pticu

Post Hrana

10 namirnica koja zapravo može dovesti vašu spavaću sobu do novih visina

Post Hrana

Breaking: krojači u mraku postoje

Post Hrana

Apple-rhubarb pita je moderan twist na klasičnom receptu

Post Hrana

Amazon sada nudi mesečnu pretplatničku kutiju oreo

Post Hrana

Napravite ovu slatku maslenu čokoladu i kikiriki, umesto pite

Post Hrana

12 prženih piletina istine bombe koje je postavila Martha & snoopova večera za večeru

Post Hrana

Tajni sastojak: sve začepljenje bubona će vam promijeniti život

Post Hrana

Evo svih restorana koji će biti otvoreni na Božićni dan

Post Hrana

Uradi sami zabava za zabavu: ukusno za goste, jednostavan hosting za vas