Amazon sada nudi mesečnu pretplatničku kutiju oreo | BA.burnbrightlove.com

Amazon sada nudi mesečnu pretplatničku kutiju oreo

Amazon sada nudi mesečnu pretplatničku kutiju oreo

Zaboravi kutije pretplate kao fensi-pantalone Artisanal maslinovog ulja ili soli Svjetske ili Knjiga Mjesec. Ljudi, samo pretplate kutiju koja je bitno je ovdje, nudi sjajan ludi marketing genija više na Amazonu: jedan Oreo Cookie klub Pretplata Box.

Da, thatOreo. Tako da nikada nećete imati taj strašni srednji-of-the-noć trenutku kada mlijeko i oriosi je sve što će učiniti - aaaaandthe klinci stavili Oreo kutiju u ormar prazna. Sada imate više Oreo snage nego što ste ikada usudio sanjati imajući u tri, šest ili 12 mjeseci obaveze - $ 60, $ 120 ili $ 240 respektivno. Vi ćete dobiti jedan isporuke pretplatu mjesec dana, ali se smiri, matematičari. 20 $ mesečno cijenu je uključeno više od jedne kutije od redovnih supermarketa Oreos. Svaka pretplata dolazi s twoOreo grickalice - što bi moglo uključivati ​​kolačiće ili bombone (ko zna?), Što je Oreo inspirisan poklon i svoj vlastiti vrlo Oreo recept kartice. Osim toga, sve je to upakovano u besmisleno draga, retro-nadahnut poklon kutiji.

Je Oreo Uvođenje novih ukusa?

Želite više Deets? Hej, zar nam ne vjeruju, pogledajte opis proizvoda Amazona:

"Jedan OREO poklon kutija koja sadrži dva OREO ukusa, jedan-of-a-vrste OREO inspiriran poklon, i recept kartica, sve to u umjetnički dizajnirana OREO darivanja kutiju. Svaki mjesec ćete uživati ​​u novim inovacijama OREO proizvod, ili je pokušao i istina omiljene. Cijeni od $ 24.99 po kutiji. Ovo mjesečnu pretplatu nudi vam razne OREO grickalice poslastice (može biti kolačiće ili čokolade) i jedinstven OREO poklon. Dostupan u 12, 6 ili 3 mjeseca opcija. Čini veliko iznenađenje poklon za obitelj i prijatelje, ili ukusna poslastica za sebe. Uzmi ukusna iznenađenje svaki mjesec sa OREO kolačića Kluba Gift Box pretplate. Otkrijte različite OREO grickalice i recepte, i OREO inspirisan SWAG. Čini veliki dar za svoju porodicu, ili sebe ".

* Gulp * Hm, da! Mi smo totallygoing kupiti te za druge ljude. Mi filantropa na taj način.

20 Oreo Cookie Recepti koji su Mad Genius

Šta Amazon recenzenata imaju da kažu o kutiji pretplate Oreo? Pa, postoji samo jedan pregled do sada, ali to je dobar: "Ja sam izlazio na kupovinu ekstremiteta u nepoznatom... Ali je bio ugodno iznenađen! U kutiji januara bila potpuno novi ukus (spojler popustu: topla i Spicy Cinnamon), a tu je bio još jedan paket od Oreo koje nisam ni znao da je bio na tržištu, Lešnik Oreo "!

Mmmm. Lešnik Oreo. Izvinite nas. Imamo neke Amazon shopping za prelazak sa našeg lista obaveza. Ahem.

Povezane vijesti


Post Hrana

6 se odnosi na ljubitelja vina u vašem životu

Post Hrana

4 esencijalnih recepti za piće i piće za bilo koju derbiju u Kentucky-u

Post Hrana

19 Okusi žitarica koje nas čine, počevši od ušnih nogu

Post Hrana

Rum raisin tiramisu

Post Hrana

Sve što znamo o venacnom meniju Prince Harry & meghan markle

Post Hrana

8 divno sezonsko jesenje voća i povrća i kako ih koristiti

Post Hrana

Grubhub pokreće mapu puna restorana pod vodstvom žena

Post Hrana

Ostavite to Japanu - izmislili su sladoled koji se ne topi

Post Hrana

10 najboljih kuhinjskih alata svaki kućni kuharski potreban

Post Hrana

Ube halaya je purpurni slatki desert krompira, za koji niste znali da je potrebno

Post Hrana

Kako izbjeći bolne povrede tokom kuvanja tokom praznika

Post Hrana

Kako napraviti domaću soda - to je lakše nego što mislite