3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna | BA.burnbrightlove.com

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

Nakon što sam diplomirao na koledžu u New Yorku, prijatelj i ja spakovali naše automobile i krenuli na zapad. Oboje smo imali nove prakse i bili spremni da se iz New Yorka. Iznajmili smo mali trosobni kući u Phoenixu, Arizona, i osećali odrasle AF. Svako ko je ikada živio u New Yorku zna kakva je situacija stanovanje je slično. Dozvolite mi da sumiram za sve što ne Nyers jednom riječju: mala. Tako da možete zamisliti naše uzbuđenje na 1.500 kvadratnih metara kuće. Izgledalo je kao ljetnikovac. Bili smo spremni da proslavimo naš novi život (i novi dvorac), tako da smo bacili useljenje. Šta bi moglo poći po zlu? To ne može biti da se razlikuje od svih tih stranaka smo bacili u našem fakultetu stan, zar ne?

Ja ću te poštedim krvave detalje, ali zaista postoji ogromna razlika između koledža stan stranke i sofisticiranim useljenje stranke. To je bila katastrofa. Nismo imali dovoljno hrane, imao previše pića, nije dovoljno za sjedenje. Lista se nastavlja. Srećom, moja stranka-hosting igra je uradio kompletan 180 od tada i sam naučio nekoliko zgodan trikova usput.

1. Ne ide ludo s predjela

Vjeruj mi - Znam iskušenje da probaju sve one fensi-tražim predjela vidite na Pinterest je pravi. Ali to je tako nije vrijedno vašeg vremena. Naravno, oni Pinterest recepti izgleda lako, ali da li ste ikada pokušali neki od njih? Ne? Pa, ja imam i mogu vam reći da je ono što oni tutorijale ne reći je da su oni zahtijevaju kulinarski stepen i umjetničkih sposobnosti Georgia O'Keeffe da izvede. Uštedjeti vrijeme (i razočaranje) podižući nekih predjela koji su spremni za serviranje. Jedan od mojih ličnih favorita je stranka poslužavnik Hormel GATHERINGS® jer ne postoji niko na Zemlji koji ne voli sir, krekere i feferone. Niko. Plus to je već unaprijed cut i unaprijed sastavljen, tako da manje posla za mene.

Slika: Nick Ferrari / SheKnows Styling: Nicole Heffron

2. Podignite kockice leda

Svi znamo da baca malo voća u kockice leda čini da izgledaju sve vrste fancy, ali ja ću vas pustiti na novom Ice Cube tajnu: kristalno jasno kocke leda. Jednostavno kuhati vodu i sipajte ga u svoje led kalupe dok je još vrela. Voila! Sparkly kockice leda.

Dok govorimo o led plijesni, pobrinite se da zamijeniti one stare pravokutnog leda za neke sferne leda kalupa, i vaša pića će biti izgleda kao nešto što je služio u bahate uptown bar.

Slika: Nick Ferrari / SheKnows Styling: Nicole Heffron

3. Poslužite jedan koktel

Ja sam zapravo naučio ovaj tip od mog brata, koji je radio u poslovnom vina i pića za godina - služi samo jedan potpis koktel. Ne samo da je u potpunosti opskrbljena pića bar dobiti stvarno skupi jako brzo, gosti neće imati nezaboravne poneti iz vaše stranke. Ali, ako vam poslužiti jedan original koktel, gosti su sigurni da se brbljala o tome meseci. Samo se pobrinite da imaju različite vina u slučaju da neki gosti ne žele kušati svoj potpis piće.

Slika: Nick Ferrari / SheKnows Styling: Nicole Heffron

Imate li savete svog partijsko-hosting? Javite nam u komentarima ispod.

Ovaj post je održan pod pokroviteljstvom proizvođača Hormel GATHERINGS® stranke ležišta.

Povezane vijesti


Post Dom i vrt

Najbolji podovi za čišćenje poda

Post Dom i vrt

15 veštačka trema ukrašavaju ideje koje su spooky i slatke - ali ne i sjajan

Post Dom i vrt

Sve što treba da znate o kupovini dušeka u kutiji

Post Dom i vrt

Najbolje houseplants koje u osnovi može da ostane živ

Post Dom i vrt

9 pitanja u vezi sa kućnim preobražajima odgovorila je uradi to kraljica Monica mangin

Post Dom i vrt

8 stvari koje je vaša baka znala o čišćenju koje su i danas tako istinite

Post Dom i vrt

Strašna stvar koju većina ljudi ne zna o detektoru ugljen-monoksida

Post Dom i vrt

10 uradi to sam valentin dan dekor ideje da volite svoj dom

Post Dom i vrt

11 načina da vaša kuća ne postane zagušljiva i smrdljiva tokom hladnih mjeseci

Post Dom i vrt

Kako unaprediti stare okvire slike koje biste izbacili

Post Dom i vrt

Dizajner sna: eksterijer dizajn alat za pomoć pri vizualizaciji kućnog ponovnog postavljanja

Post Dom i vrt

Nećete verovati kako izgledaju ove replike poznatih kuća