10 uradi to sami savjeti koje smo naučili od gledanja vikend sezone 3 | BA.burnbrightlove.com

10 uradi to sami savjeti koje smo naučili od gledanja vikend sezone 3

10 uradi to sami savjeti koje smo naučili od gledanja vikend sezone 3

Ako ste umorni od beskrajno zakačiti DIY ideje samo da ih pusti da skuplja prašinu na poboljšanje uslova odbor, ne bi trebalo gledati originalni digitalni DIY serija Weekender- Lowe koji pokazuju ljude kako da transformišu mjesta u vikend. DIY kraljica Monica mangin stvarnog života makeover serija će vam dati samopouzdanje potrebno da konačno start nekoliko projekata svog.

Kao da krenete prema DIY majstorstvo, sigurno ćete pokupiti nekoliko novih-to-vi pokazivače dok gledate Weekender. Slučaj u trenutku? Sljedeće super-pametan (da ne spominjemo lukavi) home poboljšanje Savjeti smo već naučili iz Sezona 3.

1. Električni alati su svojim prijateljem

Uprkos činjenici da je muž i žena tim Rob cara i Corinne Leigh stvorili čitavu karijeru od DIY'ing sve pod suncem na njihovu YouTube kanalu, Threadbanger, čak i Rob je bio neodlučan koristiti kotlet vidjeli u Episode 1. Da , električni alati zastrašujuće - ali kako se postaje mogu izvesti iz trenutka Rob uči da držim da kotlet vidio, oni su koristan resurs za dom DIY'er. Ovladavanje nekoliko Mangin omiljene električne alate da vam pomognem da do vikenda status ratnika prije nego kasnije.

2. Malo boje može ići dug put

To može biti nezgodno naći dobar kompromis između svijetle bijelom bojom koja se otvara sobu i intenzivne boje, tako mnogi od nas žude. Threadbanger Rob i Corinne želio trendi minimalistički estetski u spavaćoj sobi u svoj novi dom, a uključuje zanimljivu nijansu ili dvije. Mangin je došao sa pametno rješenje pomoću bijele za većinu zidova spavaće sobe, ali oslikavanjem pravougaonik dragulj-ton greenon jednom zidu kao akcent-slash-art-funkcija.

3. Pravo slikara traka može učiniti život mnogo lakšim

Uzmi od nekoga ko je napravio ovu neredu grešku prije - samo "u hodu", kada je u pitanju slikanje trim ili izmjenične boje boje u prostoru je loša ideja. A u Episode 1, Mangin otkriva da je novi slikarski traka u gradu: 3M Platinum Slikari Tape. Za razliku od tipičnih slikari trake papira-y, ova "plastika-y" verzija (u Mangin riječima) suze čisto svaki put i sprečava ružne krvarenja.

4. Film fotoaparata se mogu koristiti za stvaranje promašaj vitraž

File ovo pod nenormalno pametan stvari koje nikada ne bi pomislio drugačije. Rezanjem privatnost folije za stakla i obojene kamere "filmovi" veličine, Mangin stvara cool faux vitražne featurein okna od vrata ormara. Da molim!

5. Organizatori Closet se samo moli da se koristi kao skladište kancelarijskog materijala

Ako vaš mail prijeti da preuzme svoju kuću i držim kao taoca, ne gledati dalje od nekoliko organizatora ormaru. Možete i prenamjena sve visi držača cipela odjeće separatore pretvarajući ih u pametne, nered bez ured skladište. Potreban Deets? Pogledajte epizoda 2.

6. Možete slikati lamperije... I ne treba se bojati, ili

To može biti zastrašujuće kada kupujete dom koji ima oko 70-tih obloga od drveta. Možeš li čak slikam te stvari? Mangin dokazuje da ne samo da mogu, ali i da se to može napraviti dramatične razlike u vašem prostoru. Ključ završava najveći dio slika sa valjkom, a zatim se vraća preko žljebova četkom.

7. Jednostavan nogare za sječenje drva može napraviti ubica stolu

Budimo pravi. Stolovi mogu biti preskupi. I oni koji to nisu, dobro, ti si sretan ako ne mogu izdržati težinu vašeg laptopa bez izvijanja. Dakle, ono što je osoba u potrebu za stolom da radim? Misliti kao Manginand zgrabi drveni nogare za sječenje drva. Pop tog kretena ispod drveta ploče za vrhunski, i - voila! - imaš čvrst stol.

8. Otirači se može koristiti za stvaranje mačka ogrebotina-friendly uzglavljem

To može biti najviše genije stvar koju smo ikada vidjeli. Dok stvaranje gostinjska soba obično naseljavaju mačke, Mangin gradi uzglavlje frameto držite tri vještom otirače. Razigranu otisak otirače drži uzglavlja estetski privlačan, dok je tekstura daje mace idealno mjesto da prošire svoje kandže. Cijeli setup je tako bože-prokleto sladak, gosti nikada neće posumnjati uzglavlje je izrađen kao casual mačke grebanja zoni.

9. Old kofere poslužiti kao predenje savršeniji mačka kreveta

Ozbiljno, ako imate mačke, da ćeš biti nemaran da ne gleda epizoda 4. Pored naglašavajući točka koju nikada ne može napraviti previše mačka igre rečima, Mangin uzima thrifted kofer i pretvara ga u mačka "kreveta." Bonus? Ona je također pretvara stari putni kovčeg u inkognito kutiju.

10. U redu je da se greške!

Ne dozvolite da strah pokvari da vas od rješavanja kuće projekata. Kao Mangin tako divno da stavi "U DIY, nekako dolazi sa teritorije. Probaj, ne uspiju, uče iz vašeg propusti i onda uspjeti... Nadam se." Uostalom, dio zabave DIY'ing gradi svoj dom Blooper kolut.

Ovaj post je pod pokroviteljstvom Lowe-a.

Povezane vijesti


Post Dom i vrt

11 načina da vaša kuća ne postane zagušljiva i smrdljiva tokom hladnih mjeseci

Post Dom i vrt

3 hartije za domaćinstvo koje svaka domaćica zaslužuje da zna

Post Dom i vrt

10 uradi to sam valentin dan dekor ideje da volite svoj dom

Post Dom i vrt

Ne morate da grizete zube i živite čvrsto vodom - postoje rešenja

Post Dom i vrt

Trendovi kuhinje dekoracije koji se ne odlaze uskoro

Post Dom i vrt

Kako održati postrojenje poinsettia tokom cele godine

Post Dom i vrt

9 pitanja u vezi sa kućnim preobražajima odgovorila je uradi to kraljica Monica mangin

Post Dom i vrt

Ikea testira iznajmljivanje nameštaja i kupovine

Post Dom i vrt

Čišćenje za čišćenje koje još niste čuli hiljadu puta

Post Dom i vrt

Da li je gezellig nova higijena?

Post Dom i vrt

11 realnih kuća Disney princeza možete iznajmiti

Post Dom i vrt

Kako unaprediti stare okvire slike koje biste izbacili